Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İş veriminizi arttırmak için doğru home ofis dekorasyonu böyle olur

Home ofis çalışmanın kendi içerisin de olumlu ve olumsuz olmak üzere birçok avantaj ve dezavantajı bulunmaktadır.

Home ofis çalışmanın kendi içerisin de olumlu ve olumsuz olmak üzere birçok avantaj ve dezavantajı bulunmaktadır. Dışarıda çalışmanın özellikle İstanbul gibi büyük ve kalabalık şehirlerde oldukça fazla dezavantajı vardır. Trafik, kalabalık, yoğun çalışma temposu gibi olumsuzlukları olan çalışma hayatının yorduğu kişilerce Home ofis sistemi oldukça kurtarıcı bir sistemdir.

ofis dekorasyonları ustamgeliyor.jpg

Trafikten uzak sakinliğin var olduğu ve beden yorgunluğunun olmadığı home ofis sistemi dezavantajları ise;  ev içerisinde kalabalık yaşanması, eve sık gelip gidenin olması, televizyonun çok yüksek ses ile izleniyor olması, evde disiplin kurulamaması ve çalışmanın sürekli ertelenmesi.

homeoffice.jpg

Bu saymış olduğumuz dezavantajlar ile sağlayacağınız ortamın aynı olması iş kalitenizi düşürür hatta yok eder. Yapmanız gereken eğer çalışma hayatınıza ev ortamında devam etmek istiyorsanız yahut evde çalışmak zorundaysanız, yapmanız gereken en doğru çalışma ortamını nasıl oluşturabileceğiniz ilk önce araştırmak olmalı, sizin için araştırdığımız hem en doğru dekorasyon hem de şık ve verimli bir Home ofis için öneriler şöyledir;

homeoffice dekorasyon ustamgeliyor.jpg


Veriminizi düşürmeyecek bir Home ofis nasıl olmalı?

Home ofis sisteminde çalışmak birçok kişinin hayali olup, sanıldığı kadar da kolay bir sistem olmamaktadır. Bunu en çokta home ofis sistemi olarak çalışan ve disiplinsiz olan ortamdan dolayı iş verimi oldukça düşen kişiler anlayacaktır.

shutterstock_516611200.jpg

Bu sistem ile çalışmaya yeni başlamış veya başlayıp da verim alamamış kişilere fayda sağlayacak bu yazımızda Home ofis olan işinizin verimini arttırmak için ilk olarak evinizde en sakin ve uğrak olmayan bir köşeden seçerek başlamalısınız. Eğer imkânınız varsa doğal ışıktan yararlanabileceğiniz bir köşe seçmeniz çalışırken daha dinç ve uyanık olmanız konusunda oldukça destekleyici bir unsur olacaktır.

shutterstock_425867455.jpg

Home ofis iş ilanları kontrolü yapmadan önce evinizin buna uygun olup olmadığından emin olmanız işi başarabilmeniz için oldukça önemlidir. Evde seçtiğiniz sakin bir köşe veya odadan sonra çalışacağınız oda da açık radyo ve televizyon olmamasına çok dikkat etmelisiniz.

ahşap tavanlı ev ustamgeliyor.jpg

Serin olmadığı ortam motivasyonunuzun oldukça yüksek olmasını ve %90 algınızın açık olmasını sağlar. Kullanacağınız masa ve sandalyenin çalışmanıza el verimli ve rahat olması da olduk dikkat edilmesi gereken bir unsurdur. Hem verimli hem de şık bir ortam için çalışma masanızın yakınındaki duvara şık evrak rafları, masa üzerine renkli çalışma aksesuarları koyarak hem verimli hem şık bir Home ofis oluşturabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler