Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İlişki bitiren sebepler ve cümlelere dikkat!

İlişkiniz hangi seviyede olursa olsun, ilişkilerin bozulmasına sebep olan nedenler bu yazıda.

Kimi cümleler vardır ki her şey yolunda giderken birdenbire her şeyin alt üst olmasına neden olur. İşte tam da burada dikkatlice okumanız gereken bir yazı. Eğer yolunda giden bir ilişkiniz varsa çok dikkatli olmanız ve bu cümleleri asla kurmamanız gerekir. Aksi halde ilişkinizin bitimi gibi oldukça kötü sonuçlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

ilişkilerin bitme sebepleri ustamgeliyor.jpg


Bu renk sana yakışmamış !

İlişkiniz hangi seviyede olursa olsun, samimiyetiniz ne kadar ileri boyutta olursa olsun insan ilişkilerin de yazılı olmayan belli başlı saygı ve nezaket kuralları vardır. Sevgiliniz o gün hiç sevmediğiniz bir renk de tişört giyinmiş olabilir, sevmediğiniz tarzda bir ayakkabı giyinmiş olabilir fakat bu sizin bunu onun yüzüne karşı bu hiç olmamış demenizin doğru bir davranış olduğunu göstermez.

Evlilik Psikolojileri.jpg

Özellikle partnerinizin boyu, kilosu veya herhangi bir fiziksel özellik ile ilgili olumsuz yorum yapmanız; karşınızdaki kişinin kendini değersiz ve beğenilmeyen kişi olarak hissetmesine neden olur. Bu da sizinle olan bağının uzaklaşmasına ve size farklı davranmasına sebep olacaktır.

ilişkilerin bitme sebepleri.jpg

Partneriniz ile ilgili ( giyim tarzı) hoşlanmadığınız bir durumu konuşurken oldukça nazik, baş başa ve incitmeden söylemeye özen göstermelisiniz.

iyi bir ilişki nasıl olur ustamgeliyor.jpg


Eski sevgilimle de buraya gelmiştik!

Her ilişkinin kendine göre belli başlı kırmızı çizgileri olsa da ‘eski sevgili’ tüm ilişkilerde değişmez bir kırmızı çizgidir. ‘’Biz modern bir ilişki yaşıyoruz.’’ deseniz de diğerleri gibi değiliz deseniz de dikkatli olun! Eski sevgili konusu hiçbir ilişki de kadının da erkeğinde asla hoşuna gitmeyen bir konudur.

Evlilk.jpg

Kimi ilişkilerde bu bitirici cümle olarak, kimi ilişkiler de ise ciddi boyutta yıpratıcı cümle olarak geçmektedir. Örneğin; modern olduğunu idda ettiğiniz ilişkiniz de bir kereliğe mahsus söylemiş olduğunuz bu cümle partneriniz tarafından sessizlikle karşılansa bile bu cümle yıllar sonra hiç beklemediğiniz bir anda yüzünüze bir tokat gibi çarpabilir. Dikkatli olun.

iyi bir ilişki nasıl olur.jpg


‘’ Biz ne zaman evleniyoruz?’’

Bir ilişki de özellikle de kadından duyulan bu cümle erkeklerin kendini baskıda hissetmelerine neden olmaktadır. İlişki bitiren sebepler arasında en sık yer alan bu sebep tarafların birbirlerine bu baskı cümlesini sık tekrar etmesinin neticesinde ortaya çıkmaktadır.

https://www.ustamgeliyor.com/baca-isleri/

Temizlik ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler