Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Her Yaşta Gitar Kursu Alabilirsiniz!

Herhangi bir enstrümanı çalmayı öğrenmek için mutlaka çocukluk döneminde eğitim almış olmanız gerekmiyor.

Herhangi bir enstrümanı çalmayı öğrenmek için mutlaka çocukluk döneminde eğitim almış olmanız gerekmiyor. Her yaşta dilediğiniz enstrümanı çalmayı öğrenebilirsiniz. Bunlar arasında en çok tercih edilen ya da en çok ilgi görenlerin başında gitar geliyor. Çok zor gibi görünse de aslında gitar kursu alarak bu eşsiz enstrümanı çalmayı öğrenebilirsiniz. Üstelik bu dersleri almaya başlamanız için mutlaka nota bilgisine sahip olmanız da gerekmiyor. Çünkü dersler esnasında armoni, solfej ve diğer teknik bilgileri de ediniyorsunuz.

Gitar Kursu Ne Kadar Süreyle Alınmalı?

Pek çok kişi gitar çalmaya başlamak için sabırsızlanıyor. Herhangi bir enstrümana ilgi duyduğunuzda ve derslerini almaya başladığınızda bir an önce çalabilmek istemeniz çok doğal Ancak bu noktada sabırlı olunması gerekiyor. Dolayısıyla en az birkaç ay gitar kursu aldıktan sonra çalabileceğinizi bilmelisiniz. Önemli olan derslerde aktarılan teorik bilgileri de önemsemeniz ve aynı zamanda gitar öğretmeninin belirttiği sürelerde mutlaka pratik yapmanızdır.

Artık hemen her kentte gitar dersleri almak mümkün hale geldi. Yaşadığınız kentte düzenlenen bir kursa katılabilir ya da birebir ders almayı seçebilirsiniz. Elbette birebir dersler çok daha etkin olabiliyor. Daha kısa sürede daha fazla bilgi edinmeniz mümkün hale geliyor. Bu arada elektro ya da klasik gitar için ders alabilir, herhangi birini seçebilirsiniz. Bu kurslarda gitarların aksesuarlarını tanımanız da mümkün oluyor.

Gitar Kursu Eğitim Programı Nasıl?

Düzenlenen özel kurslar kendi eğitim programlarını belirleyebildiğinden farklı bir program ile gitar dersleri alabilirsiniz. Ancak genellikle ilk derslerde gitar ve aksesuarları tanıtılır. Sonrasında kursiyerlere gitar tutuş teknikleri hakkında bilgi verilir. Bunlar en temel eğitimler olduğundan mutlaka her kursta bu konularda öğrencilere bilgi aktarılıyor. Ardından solfej, armoni ve teorik bilgiler verilir. Gamlar, arpejler, akorlar ve çeşitli egzersizler de kurs programları kapsamında yer alıyor.

Müzikal bazı terimler de elbette klasik gitar dersleri kapsamında mutlaka bulunur. Öğrenciler seviyeleri geride bıraktıkça, hangi seviyede olduklarına bağlı olarak etüdler düzenlenir ve bazı parçaları çalmaları sağlanır. Kursların son dönemlerinde de müzik dönemleri ve gitar repertuarları öğrencilere aktarılır. Tüm bunlar birebir aldığınız gitar derslerinde de yüksek olasılıkla bulunacaktır.

Gitar Öğretmeni Nasıl Bulurum?

Öncelikle deneyimli bir öğretmen bulmanızın artık çok kolay olduğunu belirtelim. Yapmanız gereken sadece Ustamgeliyor.com ayrıcalıklarından faydalanmanız olacak. Site üzerinden talep formunu doldurmanız halinde bulunduğunuz yere en yakın öğretmenler size fiyat teklifinde bulunmaya başlayacak. Bu sayede gitar kursu fiyatları hakkında da fikir edinmiş olacaksınız. Dilediğiniz öğretmen ile telefon görüşmesi de yapabilir hatta size gelen fiyat üzerinden pazarlık da yapabilirsiniz. Öğretmenlerin daha önce verdikleri derslerden ne kadar memnun kalındığına dair izlenim almak için sitemiz üzerinden puanlarına da bakabilirsiniz. Hemen şimdi talep formunu doldurun, kategorinizi seçin ve gitarın büyülü dünyasına ilk adımı atın.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler