Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Haftalık temizlik hizmeti içerisinde neler var?

Temizlik şirketlerinde en çok İstanbul temizlik şirketleri kapsamında olup kalabalık olan şehirde oldukça aktiftir.

Temizlik şirketlerinde en çok yoğunluk İstanbul temizlik şirketleri kapsamında olup kalabalık olan şehirde oldukça aktif olarak çalışmaktadırlar. Kadınların iş hayatına girmeleri ile çoğalan temizlik talepleri ile daha önceden çokta profesyonel olmayan temizlik sektörünü oldukça canlandırarak bu sektörde profesyonelleşen birçok firmanın varlığını ortaya koymuştur.

temizlik firmaları ustamgeliyor.jpg

Çalışan kadınların sıklıkla tercih ettikleri temizlik hizmeti, son yıllarda artık çalışmayan ev kadınları tarafından da tercih edilmektedir.

Temizlik İşler.jpg

Cam silme, perde asma, halı yıkama, koltuk yıkama, büyük bahar temizlikleri gibi zorlu işlerde temizlik firmaları ile çalışan ve hanımları bütçelerini zorlamadan temizlik personellerinden yardım almaktadır. Kimi zaman ise bu temizlik desteğini haftalık düzenli olarak yapılmaktadır.

Temizlik Şirketi.jpg


Haftalık düzenli temizlik hizmeti neleri içerisine almaktadır

  • Ev süpürülmesi
  • Tuvalet banyo temizliği ( küvet, lavabo, klozet temizliği, banyo fayans ve derzlerinin silinmesi)
  • Evdeki aksesuarların silinmesi ( tozların alınması)
  • Mutfak temizliği (bulaşıkların yıkanması, tezgâhın silinmesi, genel olarak mutfak dolaplarının yüzeyinin silinmesi.) isteğe göre ince temizliği de yapılmaktadır. ( davlumbaz temizliği, mutfak dolapları temizliği iç ve dış olmak üzere.
  • Ev içerisindeki tüm mobilyaların silinmesi, kapı ve tozu alınacak her yerin tozunun alınması ve gerekirse duvarların da silinmesi.
  • Camların temizliği ve cam profilinin temizliği.

Temizlik.jpg

Eğer evde varsa balkon teras temizliği de haftalık temizliğin içerisine girmektedir. Yer temizliği, fayans, parke, taş veya seramik zemin temizliği süpürge işleminden hemen sonra yapılır.

İnşaat sonrası temizlik (3).jpg

Temizlik işlemi yapılırken her zeminin kendine özgü bir deterjanı olduğu dikkate alınarak temizlenirse, zemine zarar verilmemiş ve kullanım ömrünü de kısaltılmamış olacaktır. Temizlik yapılan evde, hayvan besleniyorsa mutlaka bu temizlik personeli istenen şirketle bu durum en başından konuşulmalıdır.

Temizlik Ustası.jpg

İstanbul temizlik şirketleri bu konuda özel eğittiği personelleri ile müşterilerine özel temizlik hizmeti vermektedir. Çoğunlukla yaşlı kişilerin evlerine hafta iki kez, üç kez olmak üzere giden temizlik görevlileri evin yemek işlemini de karşılamaktadır.

Temizlik İşleri.jpg

Temizlik talebiniz de yukarıda madde halinde saydığımız her işlem için fiks bir fiyat öderken ekstra isteyeceğiniz hizmetler için biraz daha fazla fiyat ödersiniz. Aylık, haftalık veya günlük olarak alacağınız temizlik hizmeti fiyatları değişim göstermektedir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler