Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Geleneksel ev dekorasyonunuzu güncellemenin vakti gelmedi mi?

Geleneksel ev dekorasyonlarınızın daha trend gözükmesi için altın öneriler bu yazıda.

Ev dekorasyonu alanında yüzlerce birbirinden farklı stil bulunmaktadır. Yeniliklere açık olan kişilerin tercih ettiği bu dekorasyon stilleri, belli bir tarza sahip olup değişime açık olmayan kişiler tarafından çokta tercih edilmemektedir.Geleneksel ev dekorasyonu konusunda yıllar geçmiş olsa da sabit kalan ve yıllar  geçse de bu tarzdan ödün vermeyen kişiler için hem tarzlarının dışına çıkmamak hem de modern bir dokunuş katmak için birkaç önerimiz olacak.

salon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg


Geleneksel dekorasyon tarzınızı güncelleyin

Geleneksel ev dekorasyonu yıllar öncesinde kalarak dekore edilirse oldukça sıkıcı ve modern olmayan bir tarz ortaya çıkacaktır. Bu dekorasyon da olmazsa olmaz olarak ilk yapmanız  gereken işlem güncelleme olacaktır. Eskiyi ve geleneği sevmeniz evinizde uygulayacağınız dekorasyonun sıkıcı olması anlamını taşımamaktadır.

ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Sade mobilyaları ve aksesuarları doğru şekilde yorumlamanız güncellenmiş modern bir dekorasyon tarzını sunmanız anlamına gelecektir. Örneğin geleneksel ev dekorasyon uygulanırken aksesuar ve mobilyaların oldukça muntazam durması ve simetri olması gerekmektedir.

iskandinav ev dekorasyonu.jpg

Güncelleyeceğiniz geleneksel tarz ile tüm eşyaların simetri olması gerektiğini unutarak kendinize has bir donuş ile birkaç farklı boyutu bir araya getirebilirsiniz. Birkaç modern dokunuş ile geleneksel dekorasyonunuzun özüne hiçbir zarar vermiş olmayacaksınız.

minimalist ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Ahşap kullanımı, geleneksel tarz da oldukça sık rastlanan bir tarz olup ceviz, kiraz gibi ağaçların sık kullanıldığı görülmektedir. Bu tarzda genellikle kahve tonları oldukça sık kullanılarak hakimiyeti kuran ton olarak bilinmektedir. Dekorasyonda kahverengi kullanımının dışında güncellenmiş hali olarak beyaz ahşap mobilya kullanımı oldukça sık rastlanan ve geleneksel tarza oldukça modern bir hava katan bir yenilik olmuştur.

Trend ev.jpg

Ceviz ağacından yapılmış kitaplık ve içinde bulunan kalın eskitme eserlerin olduğu bir köşe geleneksel dekorasyonunuza oldukça şık bir hava katarken Dekorasyon stilinizi bozmayacak şekilde metal, bronz aksesuar kullanımları, şamdanlar, klasik yağlı boyalar tercih ederek ev dekorasyonunuza oldukça modern bir hava katabilirsiniz.

dekorasyon ustamgeliyor.jpg

Geleneksel dekorasyonda kahverengi hakimiyeti ve ahşap mobilyalar ile boğucu bir hava oluşumunu önlemek için ev içerisinde yaşayan bitkilerden yararlanabilirsiniz. Bu tarz karanlık dekorasyonlarda beyaz saksılar kullanarak yeşil bitkilerin bol olduğu salon çiçekleri ile oldukça canlı ve ferah bir hava oluşturabilirsiniz.

Ev dekorasyonuna dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor.com'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler