Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Grafik tasarım ve web tasarımın hayatımızdaki önemi nelerdir? Neden kullanmalıyız?

Markalaşmak istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey markanıza özel bir logo oluşturmak.

Grafik tasarım, görsel iletişim sanatlarından biridir. Fotoğraf veya resimlerin montajlanarak stilize edilmiş haline ‘grafik tasarım’ denir. Bu sanatın ve mesleğin amacı uzun uzun anlatılan bir metnin, olayın, reklamın ve firmanın içeriğini ilk bakışta verilmek istenen mesajla anlatabilmektir.

grafik ve tasarımı ustamgeliyor.jpg

Mesela kurumsallaşan bir şirketin ilk yapması icap eden adımlarından biri, kendine bir logo yapma ve bunun için iyi bir grafik tasarımcı bulmak olacaktır.

grafik tasarım ustamgeliyor.jpg

Logo yapma ve iyi bir logo tasarım sahibi olmanın, ihtiyaç anında o logonun müşterin aklına gelmesine ve sizden ürün talep etmesine neden olur. Bu da sizin iyi bir grafik tasarımcıya sahip olduğunuzu gösterir. Bu şekilde sizler reklamla, müşteri talebinizin kolayca iki katına çıkmasını sağlayabilirsiniz.

grafik tasarımcıları ustamgeliyor.jpg

Herhangi bir işe atıldığınızda, markalaşmak istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey markanıza özel bir logo oluşturmak. Markanıza özel logonuz için grafik tasarımcınızın, işinizi bir bakışta anlatacağı bir logo tasarımı yapması gerekir. Bu logonun, işinizi anlatan bir amblem olarak hafızalara kazınması, kurduğunuz veya kuracağınız işin gelişimi ve büyümesi açısından büyük etkileri olacaktır.

grafik ve tasarım ustamgeliyor.jpg

İnternetin son yıllarda hayatımızdaki yeri oldukça büyüktür. İnternet platformu, artık ürünler ve firmalar hakkındaki tüm bilgilerin alındığı, yayınlanarak tanıtıldığı bir platform haline gelmiştir. Bu durum da web tasarım kategorisine olan ilgi ve talebin artmasına neden olmuştur.

grafiker ustamgeliyor.jpg

Web tasarım herhangi bir kurumun, kurumsal kimliğinin yansıtılması ve tanıtım faaliyetlerinin gerçekleşmesi amacı ile ulusal ve uluslararası ağ platformunda online sistemlerin oluşturulma sürecine denir. Web siteleri sayesinde firmalar, ürünlerin teknik ve fiyat bilgilerini, görsellerini, videolarını ve verdikleri hizmetler ile ilgili potansiyel müşterilerine çok hızlı ulaşabiliyorlar.

grafik ve tasarım hizmetleri ustamgeliyor.jpg

Günümüzde internete olan azımsanmayacak şekildeki ilgi, kişilerin çoğunlukla vakitlerini internette geçiriyor olmasını ve hatta alışveriş sisteminin de artık %65 oranında internette yapılması, büyük firmaların mağaza kapatarak web sitelerine ağırlık vermelerini ve ürün satışlarında yoğunluğu internetten yaparak mağaza satışının iki katı kar etmelerine olanak sağlamıştır.

grafik tasarımı ustamgeliyor.jpg


Web tasarım yaptıran firmaların karı nelerdir?

- Şirketler, web tasarımı kullanarak uyguladıkları yenilikleri ve kampanyaları müşterileriyle kolayca paylaşabilir.

-Şirketler, aynı şehirde olduğu müşterisi ile başka şehirde olan müşterisine aynı mesafede olmuş olacak. Satışları kolayca yapabilecek ve ürünlerine birçok başka şehirden talep alabilecek.

- Satış ve pazarlama gelirleri artacak.

grafik tasarımcı ustamgeliyor.jpg

- Basılı materyal şeklinde hazırlanan ürünlerin masrafından ciddi boyutta kurtularak modern çağa ayak uydurulur.

- Şirketinizin, firmanızın bir web sitesine sahip olmaması müşterileriniz açısından, kötü bir imaj bırakmanıza neden olacaktır.

Günümüzde olmazsa olmaz haline gelen grafik tasarım ve web tasarım ufak veya büyük tüm kurum ve kuruluşların kullandığı ve çağa ayak uydurmak, müşteriye ulaşa bilmek adına uyguladığı işlemlerdir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler