Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ev ve işyerlerinizdeki böcekler ve böcek ilaçlama

Çoğu yaşam alanınızı istila eden böcekler, insanların yaşadığı her yerde karşınıza çıkar ve fazlasıyla rahatsız eder.

Çoğu yaşam alanınızı istila eden böcekler, insanların yaşadığı her yerde karşınıza çıkabilmekte ve insanları fazlasıyla rahatsız etmektedirler. Banyolarınızda, çatı aralarınızda, mutfaklarınızda ve hatta iş yerlerinizde bile sizleri zor duruma sokacaklardır. Peki, bu haşere ve böcekler bizleri nasıl bulurlar? Bu sorunun yanıtını gelin birlikte görelim.

Böcek İlaçlama.jpg

Binalarda bulunan en ufak delikler ve çatlaklar karınca, tahtakurusu gibi canlıların hemen içeri girmesinde onlara öncülük edecektir. Aynı zamanda fare gibi en ufak deliğe girebilen canlılar için de ufacık bir göçük her zaman içeri girmeleri için onlara yeterli olacaktır. Bazı böcekler fazlasıyla tembel oldukları için evlerinize girmeye tenezzül etmeyecektir fakat bazı canlılar da tembel böceklerin yanı sıra evlerinize girmek için büyük bir gayret göstereceklerdir.

Pest Control.jpg

Evinizdeki davetsiz misafirleriniz genellikle karıncalar olacaktır. Karıncaları evleriniz her yerinde görmeniz mümkündür. Özellikle mutfaklarınızda fazlasıyla göz önünde olacaklardır ve karıncalardan kolay kolay kurtulma şansınız yoktur maalesef.

Haşera Kontrol.jpg

Karıncalardan kurtulmak için birçok yöntem denersiniz ama bu yöntemler genellikle birkaç saatliğine ihtiyacınızı giderecektir. Kalıcı bir çözüm istiyorsanız karınca ilacı sizlere destek olacaktır. Karıncaların geldiği noktayı tespit ederek, o noktaya karınca ilacını koyduğunuz takdirde karıncalar sizleri rahatsız etmeyecektir.

Böcek ilaçlama ve kontrol.jpg

Tahtakurusu gibi evlerinize musallat olan böcek türlerinden arınmanız için daha uzun süren bir yöntemle, böceklerinizi evlerinizden uzaklaştıracak olan böcek ilaçlama firmalarına ihtiyacınız olacaktır. İlaçlama yaparken dikkat etmeniz hususlardan biraz sonra bahsedeceğiz. Sinekleriniz için ise evlerinize taktıracağınız sineklikler size yardımcı olacaktır. Ya da sinek kovucu birçok etkili ilaçtan yardım alabilirsiniz.

Böcek İlaçlama Yöntemleri.jpg

Evlerinizin en ufak deliklerinden girebilecek olan fareler için ise yine sinekler gibi fare kovucu birçok kapan ve ilaç bulunmaktadır. Bu sayede böcek ve haşereleri uzaklaştırabilir, evlerinizde ve iş yerlerinizde rahata kavuşabilirsiniz.Böcek ilaçlama yaparken birçok hususa dikkat etmeniz gerekmektedir. İlaçlama yapılacak alanda çocukların ve çocukların kullandıkları eşyaların kesinlikle bulunmaması gerekir.

Böcek İlaçlama (3).jpg

Aynı şekilde ev içerisinde kullanılan eşyalar da ilaçlama sırasında kaldırılmalı ve ilaçlama etkisini gösterip işlem bitiminden sonrasına kadar kullanılmamalıdır. Bunun için de yaklaşık olarak iki saati aşkın bir süre geçmesi gerekir. İlaçlama sonrasında en az 2 saat evinizi havalandırmalı ve ilaçlandırmanın etkisinden kurtulmanız gerekmektedir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler