Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Temizlikçi arıyorum, nereden bulabilirim?

Tam da bahar döneminde en fazla ihtiyaçlardan biri olan temizlikçi arayışı, yanlış yerlerden yapıldığı takdirde kişilerin mağdur olmalarına neden olabilmektedir. Özellikle de temizlikçi arayışının oldukça yoğun olduğu bu dönemde yapılacak olan temizlikçi tercihiniz de ‘’birini bulsam yeter’’ dememeniz gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

Peki temizlikçi  nereden ve nasıl bulunur sorusuna  gelecek olursak da yapılacak olan tercihin ilk olarak güvenebileceğiniz kurum ve kuruluşlar tarafından olması gerektiğini söyleyebiliriz.

Yıllar önce kendi çevresinde bir kaç tanıdığına temizlik hizmeti veren kişilerin şimdi daha çok kurumsal kuruluşların çatısı altında hizmet verdiğini görebiliriz. Bu durum, temizlik hizmeti talep eden kişilerin yoğunluğunun bu tarz kurum ve kuruluşlara yönelim olduğunu göstermektedir.

Temizlik konusundaki arayışını güven içinde çözebilmeniz ve aynı zamanda çok hızlı şekilde kaliteli bir hizmetçi tarafından iyi bir hizmet alabilmeniz için gerekli olan  durum ustamgeliyor.com sitesinde ev temizliği  sayfasında ücretsiz bir şekilde talebinizi oluşturarak sistemde kayıtlı olarak kaliteli temizlik hizmeti veren temizlik görevlileri tarafından (talebinizin içeriği doğrultusunda) fiyat teklifi almak olacaktır.

Talebinizin içeriğinde istediğiniz temizlik hizmetinde evinizde yaptırmak istediğiniz temizlik hizmetinde tam olarak nerenin temizlenmesini istediğinizi, temizletmek istediğiniz evin kaç metrekare olduğunu ve evin kaç kat olduğu gibi belli başlı soruların cevabını vererek istediğiniz temizlikçi hizmetinden kaç paraya yararlanabileceğinizi öğrenmiş olursunuz.

Ev temizliği hizmeti alırken hangi hizmetler ücrete dahil hangileri dahil değil?

Ev temizliği konusunda birçok kişinin de bildiği gibi yapılan işlem temizlik saatinin ve standart işin belli bir ücreti bulunmaktadır. Temizlik fiyatları üzerinde belli başlı oynamaların nedeni ise ek olarak istenen temizlik hizmetleridir. Evin fazla büyük olması da standart hizmet verilse de temizlik fiyatının artmasına neden olmaktadır.

Ev temizliğinde standart hizmet şu şekildedir;

  • Tüm evin toparlanması,
  • Tüm evin süpürülmesi,
  • Evde tozu alınacak olan mobilyaların tozlarının alınması,
  • Kapıların silinmesi,
  • Mutfak tezgahındaki var olan bulaşıkların yıkanması, mutfak dolaplarının silinmesi,
  • Evin yerlerinin vileda yardımı ile silinmesi,
  • Evdeki banyo ve tuvaletin özenli bir şekilde yıkanması.

Ek ücrete tabi tutulan temizlik hizmeti;

  • Camların silinmesi,
  • Halıların silinmesi,
  • Koltukların silinmesi,
  • Perdelerin yıkanması,
  • Ütü.

Tüm bu hizmetlerde fiks olan temizlik ücretine dahil olanlar ve ekstraya giren temizlik işleminde hangi işleri ek olarak istediğinizi ustamgeliyor.com sitesinde ev temizliği kategorisinde oluşturacağınız talepte belirtirseniz, talep ettiğiniz ev temizliği hizmetin kaç paraya yapılacağı konusunda da istediğiniz gibi bir fiyat almış olursunuz. Bu sayede istediğiniz fiyat teklifini veren temizlik çalışanının teklifini kabul ederek işinizi yaptırabilirsiniz.

Gerek temizlik firmaları gerekse bireysel çalışan temizlik personellerinin ustamgeliyor.com çatısı altında toplanarak hizmet veriyor olması platformun ustalara iş imkanı sağlaması kadar hizmet alan kişilerinde herhangi bir mağduriyet yaşamaları için almış olduğu ‘’usta profili’’ güzelliğinden yararlanabilirsiniz.

Örneğin; sitede hizmet vermek için kayıtlı olan her ustada olduğu gibi hizmet almak istediğiniz temizlik personelleri ve firmalarında sistemde kayıtlı olan ve verdikleri hizmetin kalitesi hakkında müşterilere belli bilgiler veren profilleri inceleyebilir, bu doğrultuda tercih yapabilirsiniz.

Temizlikçi seçerken nelere dikkat etmeliyim?

Temizlik personeli tercih ederken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda almak istediğiniz bilgilerin bütünü aslında ustamgeliyor.com sisteminde hizmet veren ustaların profillerinde yer almaktadır. Eğer birçok kişinin yaptığı gibi siz de ustamgeliyor.com sitesinde hizmet veren deneyimli ustalar tarafından hizmet almak için ücretsiz talep oluşturmayı tercih edecekseniz.

Oluşturacağınız talep sayesinde maksimum 7 ayrı temizlik personeli/firması tarafından alacağınız fiyat teklifleri içinden en iyi sonuca ulaşmanızı sağlayacak olan temizlik görevlisini tercih edebilmek için yapmanız gerekenin sistemde yer alan usta profillerini incelemek olduğunu söyleyebiliriz.

Usta profillerinde dikkat edilmesi gereken maddeler ise şu şekildedir;

Usta profillerinde dikkat etmeniz gereken maddelerin başında temizlik hizmeti veren firma/personelin daha önce yapmış olduğu temizlik hizmetinde müşterilerinden almış olduğu yorumlar olmaktadır. Bu yorumlar sayesinde alacağınız temizlik hizmetinin kalitesi hakkında belli bir fikre sahip olabilirsiniz.

Diğer bir dikkat etmeniz gereken konu ise firma/personelin müşterilerden aldığı yorum gibi yine müşteriler tarafından almış olduğu usta puanlarına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Bunun akabinde ise eğer temizlik firmasının resmi olduğuna dair gerekli olan belgelerin var olup olmadığına, eğer kişisel bir hizmet ise de referansı olup olmadığına dikkat etmeniz gerekmektedir. Kısa ve kestirme şekilde öğrenebileceğiniz bu bilgiler sayesinde ev temizliği işleminde işinizi yapacak olan temizlik personelinin işini hangi kalitede yaptığı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Benzer Konular

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler