Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ev temizliği ve ev toparlaması konusunda gerekli bilgiler

Çalışan veya çalışmayan kadınların ev temizliği konusunda pek çok sıkıntı duyduğu konular vardır.

Ev temizliği kadınların en çok vakit harcadıkları konulardan biridir. Çalışan veya çalışmayan kadınların ev temizliği konusunda pek çok sıkıntı duyduğu konular vardır. Özellikle çalışan bayanların oldukça zorlandıkları bu işler, deneyimli firmaların temizlikçi bayan desteği ile azalsa da tamamen çözüm olmamaktadır.

temizlik ipuçları ustamgeliyor.jpg

En çok sorun olarak görülen alanlardan biri cam temizleme işidir. Dış etkenlerle bire bir temas halinde olan ve bundan dolayı çok daha çabuk pislenen camlar, temizlenmek için ayrı bir özen gösterilmesi gereken bölgelerden biridir.

Temizlikçi İstanbul.jpg

Fiyatta ve şartlarda anlaşmış olduğunuz temizlikçi bayan desteği ile hafta içerisinde belirlediğiniz günlerde gelecek olan bayanla evinizde en çok ihtiyaç duyduğunuz bölgelerin temizliğinde destek alabilirsiniz.

Toz Alma Bayram Temizliği Ev temizliği.jpg

Örneğin; ev hanımı olup çalışma hayatında değilseniz, günlük işlerinizi kendiniz yaparak daha çok gözünüzde büyüyen cam temizleme, halı temizleme, koltuk ve perde temizleme gibi işleri önceleyebilirsiniz.

Ev Temizliği (3).jpg

Çalışan bir bayansanız ve iş hayatının temposundan dolayı evinize geldiğinizde yemek yapma, çıkan bulaşıkları yıkama ve evin yüzeyindeki dağınıklığı toplama gibi işlere anca yetişebiliyorsanız, yapmanız gereken günlük ev temizliğinizi önceleyerek alacağınız temizlikçi hizmetinde önceliğinizin evin günlük temizliği olmalıdır. Günlük temizlik içerisinde banyo ve tuvalet temizliği, evi süpürme ve silme, tozları alma, mutfağı temizleme ve tezgâhı silme gibi işlerdir.

İnşaat sonrası Temizlik.jpg

Ev temizliği iş ilanı vererek ekstra yemek yapımı, haftada bir cam silme, halı silme, kapı silme gibi ek işler katarak taleplerinizi kabul edecek kişilerle görüşebilir ve hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

temizlik hizmetleri ustamgeliyor.jpg


Evi daha hızlı toparlamak için birkaç öneri

Temizlik dışında evinizin derli toplu görünmesi için eşyalarınızı azaltmanız gerekecektir. Oturma odanızda TV ünitesi yerine, küçük ve portatif çekmeceli bir TV dolabı tercih ederek hem göz yoran görüntüden kurtulacaksınız hem de çekmeceleri, etrafta oluşan kalabalık küçük objeleri koymak için kullanacaksınız.

Ev Temizliği (2).jpg

Ani gelen misafirlere dağınık yakalanmamak için evinizin belli köşelerinde çekmeceli ve kapaklı dolaplar kullanarak etraftaki kargaşayı çok daha hızlı şekilde toplayabilirsiniz.Özellikle çocuklu evlerde yaşanan çabuk dağılma ve kolay kolay toparlanamama sorunu için evinizde oluşturduğunuz saklama alanlarının birkaçını çocuk odanızda da uygulayarak odanın hızlı toparlanmasını ve daha çok zamanın size kalmasını sağlayabilirsiniz.

Temizlik ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler