Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ev tadilatı yaptırmadan önce dikkat etmeniz gereken 5 madde

Ev tadilatı, evin herhangi bir noktasında veya bir çok noktasında yapılan düzeltme ve dekore etme işlemlerinin bütünüdür.

Ev tadilatı birçok nedenden dolayı yaptırılan, evin herhangi bir noktasında veya bir çok noktasında yapılan düzeltme ve dekore etme işlemlerinin bütünüdür.

ev tadilatı.jpg

Yıllardır yaşamış olduğunuz evinizin bakımı için, yeni taşınacağınız evinizin dekoresi için vb... birçok nedenden dolayı ihtiyaç halini oluşturan ev tadilat dekorasyon işleri yaptırmadan önce yapmanız gereken 5 önemli unsur bulunmaktadır.

tesisat ustası ustamgeliyor.jpg


Tadilat yaptırmadan önce yapılacaklar;

1) Ev tadilat işleri oldukça maliyetli olabilir. O yüzden işe ilk önce bütçenizi belirlemekle başlayın. En fazla ne kadara kadar harcama yapabileceğinizi belirlemeniz, işlerin karışmasına önünüze beklenmedik büyük masraflar çıkmasına engel olacaktır.

alçı sıva ustası ustamgeliyor.jpg

2) Tadilat ve dekorasyon işleri için kendinize bir yapılacaklar listesi oluşturun. Beklenmedik yerlerde beklenmedik tadilatlar çıma olasılığı ve maliyetin artması ihtimalini önceden görebilmek ve son anda sıkıntı yaşamamak için nerede ne yapılacak iyice analiz edin ve not alın.

alçı boya ustası ustamgeliyor.jpg

3) Ev içerisinde aynı anda hem boyacı hem parkeci çalışamayacağı için planlama yapın, hangi iş kaç gün sürecek hangi usta kaç gün sonra gelip işe başlamalı sorularının cevaplarını belirleyerek programlı çalışın.

ev tadilatı ustamgeliyor.jpg

4) Tadilatı yapılacak olan oda, salon, mutfak, banyo veya yatak odası hangisi ise mobilyaların üzerini dikkatlice poşetleyerek zeminle birlikte örtün.

ev tadilatı işleri ustamgeliyor.jpg

5) Beşinci ve en önemli maddeye geldik, son olarak yapmanız gereken seçeceğiniz ustaların deneyimli olmalarıdır. Evinizde yapılacak olan işlerin acemi ustalarca yapılması istediğiniz sonuçlara ulaşmanızı engellerken paranızın da boşa gitmesine neden olacaktır.

cam pencere ustası ustamgeliyor.jpg

İşinde profesyonel ustalarla çalışmak istiyorsanız sizde ustamgeliyor.com'u ziyaret edebilir, tadilat ve dekorasyon işlerinizle ilgili fiyat teklifi alabilirsiniz.

 

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler