Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ev dekorasyonunda ön plana çıkan üç tarz

Ev dekorasyonunun uygulanmasında bilinçli ve farkında olarak yapılması ortaya çıkan sonucun çok daha şık ve güzel olmasını sağlar.

Ev dekorasyonu konusunda belli bir stile sahip olan insanların, evlerinde ortaya koydukları tarzın çok daha belli ve net çizgileri olduğunu görüyoruz. Her işte olduğu gibi ev dekorasyonunun uygulanmasında da bilinçli ve farkında olarak yapılması ortaya çıkan sonucun çok daha şık ve güzel olmasını sağlar.

öğrenci evi dekorasyonu.jpg

Birçok tarza sahip olan dekorasyon stili ile evinize yahut ofis gibi yaşam alanlarınıza kendinize en uygun olanını uygulayabilirsiniz.

dekorasyon fikirleri.jpg

Bunun için ilk önce yapmanız gereken kendinize uygun olan dekorasyon stili konusunda sıkı bir araştırma yaparak seçtiğiniz tarza en uygun mobilya, renk ve objeleri en doğru şekilde kullanarak göz alıcı bir dekorasyon oluşturmaktır. Uygulanacak dekorasyonu önceden bilmeniz avantajlı olmanıza ve doğru sonuca ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

retro dekorasyon.jpg


Retro dekorasyon stili

Retro dekorasyon stilinde genelde çılgınlık ön plandadır. Hareketliliği, çok desenli dokusu olan kumaşlar kullanarak ön planda tutan bu tarz da canlı renkler çılgın desenler bir arada yer almaktadır. Geometrik desenlerin ve çılgın desenlerin bir arada kullanıldığı bu tarzda aksesuar kullanımında belli bir sınır yoktur.

retro dekorasyon ustamgeliyo.jpg

70’li yılların modasını evinizde daha rahat yaşatabilmeniz için o yıllara ait görselleri çerçeveletip dekore ettiğinizi mekâna asabilirsiniz. Renk olarak daha çok sarı, fuşya, yeşil gibi canlı tonların kullanıldığı da bilmeniz gereken ayrıntılardan bir diğeridir.


bohem dekorasyon.jpg


Bohem dekorasyon
stili

Bohem dekorasyon stili özgür ruhlu kişilerin sıklıkla kullandığı tarzların başında gelir. Zıtlıkların belli bir uyum içerisinde kullanıldığı bu tarz da vintage mobilya tarzı ön plandadır.

bohem dekorasyon ustamgeliyor.jpg

Bu stilde birbirinden farklı mobilyaların bir arada kullanılması ve canlı renklerin ön planda olması en ilgi çeken yönleridir. El yapımı aksesuarlar, el örgüsü halı ve örtüler, loş ışıklı abajurlar bu tarzın tamamlanması için belli kurallardır. En sık kullanılan renkler ise turuncu, mor, pembe, mavi renkleridir.

shutterstock_332852615.jpg


Country dekorasyon stili

Country dekorasyon stili oldukça sıcak bir dekorasyondur. Doğal kumaşlar, çiçek desenleri ve bitkilerin bütünleşmesiyle oluşturulan elegant bir tarzdır. Daha çok kalın perdeler, ahşap mobilyalar, ev çiçekleri, çiçek desenli mobilya kumaşları, loş abajurlar ve şöminenin hâkim olduğu tarz bu tarz aksesuarların kullanımıyla oldukça çabuk oluşturulabilecek dekorasyon stilidir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler