Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Eğer uzun süre devam eden bir ilişkiniz varsa bunları bilmenizde fayda var!

Uzun soluklu olan her ilişkide inişler ve çıkışlar yaşanır, ancak bu sorunların sık olması ilişkinizin riskte olduğunu gösterir…

Uzun soluklu olan her ilişkide inişli çıkışlı durumların yaşanması olası bir durumdur, ancak yaşamış olduğunuz ilişki sizi sürekli sıkıyor ve yıpratıyorsa birtakım sorunlar var demektir. Böyle bir durumda ilişkinizde dikkat etmeniz gereken durumlar var demektir.

uzun-ilişki-sorunları.jpg

İlişkinizi riske atacak 3 durum

İlişki yaşayan kişilerin belli sorunlar yaşaması oldukça normaldir. Ancak bazıları vardır ki ilişkinin artık stres ve sorundan ibaret olmasına neden olarak yavaş yavaş sonlanmasıyla neticelenebilir. İşte o sorunları şöyle sıralayabiliriz.

sürekli arama-ilişki-hatası.jpg

  • Sık Sık aramak

İlişkilerde sık yapılan hatalar dendiğinde ilk sıradakilerden biri olarak görülen bu durum, gün içerisinde olur olmaz arayıp, sorup soruşturmak karşı tarafı bir süre sonra bunaltabilir. Bu hatalı davranış karşı tarafı sıkmaya ve sizden uzaklaştırmaya başlayacaktır. İlişkinin ilk zamanlar normal karşılanılan aşırı ilgi durumu kısa süre içerisinde bunaltan bir hal alacaktır. Eğer sağlıklı bir ilişki yaşamak istiyorsanız ve partnerinizin sizinle ilgilenmesini bekliyorsanız aramak yerine o sizi arayana kadar aramamalı ve yazmamalısınız. Tabii bu durumunda dengesini kurmak ilişkinize ve gidişata göre size bağlıdır.

ilişki-sorunları.png

  • Partnerinizin özel alanlarına girmeyin

Yine ilişkiler incelendiğinde ilişkilerde sık yapılan hatalar olarak baş sıralarda yer alan bu durum iki taraf içinde oldukça sıkıcı bir davranıştır. Yani ilişkilerde en sık yaşanan sorunların başında tarafların sınırı aşması geliyor da diyebiliriz. Özel alan, aile içinde, arkadaş ortamında ve özellikle ikili aşk ilişkilerinde de olması gereken bir sınırdır. Unutulmamalıdır ki siz partneriniz olmadan da eğlenebilir ve arkadaşlarınızla dışarı çıkabilirsiniz, partneriniz de siz yokken eğlenebilir ve arkadaşlarıyla dışarı çıkabilir.

ustamgeliyor-ilişki-hataları.jpg

  • Her yaptığını ve her söylediğini onaylamayın!

Özelliklede yeni başlayan ilişkilerde en sık yapılan hatalardan biri de yanlış anlaşılmamak adına veya karşısındakine saygı duymak adına sürekli onaylamak ve her öneri ve fikre onay vermektir. Bu durum hem kendinize yapmış olduğunuz bir saygısızlık, hem de karşı tarafa bir zaman sonra sizin fikirlerinizin önemsiz olduğunu algılatacak olan büyük bir hatadır.

Tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler