Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Direksiyon Eğitimi Alırken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Genellikle son yıllarda direksiyon dersi almak için tercihler birebir eğitimden yana kullanılıyor.

Araba kullanmayı öğrenmek için sürücü kurslarına gidebilir ya da burada verilen eğitimi yetersiz buluyorsanız özel bir hoca ile birebir eğitim almayı da tercih edebilirsiniz. Genellikle son yıllarda direksiyon dersi almak için tercihler birebir eğitimden yana kullanılıyor. Çünkü birebir dersler her daim için kurs alan kişinin daha iyi gözlemlenmesi yaptığı hataların daha net tespit edilmesi noktasında daha akılcı bir seçenek oluyor.

Ancak tercihinizi sürücü kursu yönünde kullanmış olmanız da bazı hususlara maksimum düzeyde dikkat etmeniz gerektiği gerçeğini değiştirmez. Eğer aldığı onlarca derse rağmen halen araba kullanmakta tereddüt edenler ya da başarısız olanlar hanesine adınızı yazdırmak istemiyorsanız bu hususlara maksimum düzeyde önem vermelisiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli husus stresten uzak durmanız olacak.

Direksiyon Eğitimi.jpg

Özel Direksiyon Dersinde Yapılan Hatalar

Yapılan pek çok inceleme ve gözlem gösteriyor ki özel direksiyon dersi alanların bu eğitimde zorlanmalarının en büyük nedeni yaşadıkları stres ve korku oluyor. Stresin hata yapmanız için tüm kapıları araladığını unutmayın! Başarının bir numaralı düşmanı olan stresten uzaklaştığınızda kendinize çok daha güvenli bir şekilde sürücü koltuğuna oturduğunuzu fark edeceksiniz. Ayrıca stres öğrenmeyi de ciddi seviyede geciktiriyor ve zorlaştırıyor.

En önemli bir diğer unsur da kendinize güvenmenizdir. Yapabileceğinize inanmazsanız aldığınız en iyi özel direksiyon dersi eğitimleri dahi araba kullanmanızı sağlayamaz. Kendinize güvenmeli ve araba kullanmanın sandığınız kadar zor olmadığına inanmalısınız. Bu durumda kendinizi çok daha rahat hissedeceksiniz. Bununla birlikte eğitim esnasında eğitmenin sizi hangi konularda uyardığını da aklınızda tutun. O konular en dikkatli olmanız gereken hususlardır.

Direksiyon dersi.jpg

Direksin Dersi Esnasında Neleri Gözden Kaçırıyorsunuz?

Çünkü eğitmenler direksiyon eğitimi sırasında hata yapmadığınız konularda gereksiz uyarıda bulunarak sizi tedirgin etmek istemez. Örneğin ders esnasında trafik levhalarına dikkat ediyorsanız, eğitmenden dikkat etmeniz gerektiği konusunda bir uyarı almazsınız. Ancak araç takip mesafesini kaçırıyorsanız, bu konuda dikkatli olmanız gerektiği size belirtilir. Dolayısıyla bir sonraki derste özenli olmanız ve kendinizi kontrol altına tutmanız gereken noktalar da bu şekilde kendiliğinden ortaya çıkar.

Bu arada ehliyet kursu için gittiğiniz derslerde de özellikle direksiyon eğitiminde aynı hususlara maksimum düzeyde dikkat etmeye özen gösterin. Son olarak aklınıza takılan tüm soruları eğitmene sormaktan asla çekinmeyin. Komik duruma düşeceğiniz endişesine kapılmayın. Dilediğiniz soruları sorabilir ve merakınızı rahatlıkla giderebilirsiniz.

Direksiyon dersleri fiyatları.jpg

İyi Bir Direksiyon Hocası Nasıl Bulurum?

Elbette olası en kısa sürede araba kullanmayı öğrenmeniz ve trafiğe çıkabilmeniz için öncelikle beklentilerinize uygun bir direksiyon eğitmeni bulmanız gerekecek. Bunun için Ustamgeliyor.com ayrıcalıklarından faydalanmanız yeterli olacak. Yaşadığınız kentte bulunan direksiyon eğitmenleri arasında en başarılı olanların sistemimizde kayıtlı olduğunu ve size fiyat teklifinde bulunmak için hazır olduğunu unutmayın. Bu sayede direksiyon dersi fiyatları hakkında da bilgi almış olacaksınız.

Bu arada özel direksiyon dersi fiyatları sanıldığı kadar yüksek rakamlara tekabül etmiyor. Artık gayet makul ücretler karşılığında son derece başarılı olan isimlerden direksiyon dersi alabilirsiniz. Ancak öncesinde bu isimlere ulaşmanız, bunun için de ustamgeliyor.com adresine tıklamanız gerekiyor. Böylece karşınıza bir talep formu çıkacak. Talep formunda ilgili kategoriyi seçin ve boş alanları doldurun.

Bu sayede sizin bulunduğunuz kentin en iyi direksiyon eğitmenlerinize formunuzu ulaştırabiliriz. Size çok sayıda farklı fiyat teklifleri gelmeye başlayacak. Bu teklifleri mutlaka değerlendirin. Dilediğiniz eğitmen ile önce bir telefon görüşmesi de yapabilirsiniz. Hangi saatlerde ders verebileceği gibi konuları görüşebilirsiniz. Beklentinize en uygun hizmeti sunacak eğitmeni kolaylıkla seçebilir ve hemen derslere başlayabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler