Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Detoks nasıl yapılır? Kimlerin detoksa ihtiyacı vardır?

Detoks ile beslenme sıvı ağırlıklı olacağı için kan sindirim için enerji harcamayarak vücudu zararlı toksinlerden arındırır.

Günümüz yaşam şartlarına baktığımız da İş hayatınız, trafiğin ve stresin kişiyi ne kadar yıprattığını görmek oldukça kolaydır. İş stresi oldukça hızlı akıp giden ve yetmeyen zaman, yetmeyen zamana bağlı olarak sağlıksız beslenme gibi peş peşe gelen olumsuzluklara karşı insan sağlığı hem fiziksel hem de psikolojik olarak etkilenmektedir.

detox nasıl yapılır ustamgeliyor.jpg


Detoksa ihtiyaç duyanlardaki belirtiler

Yoğun şekilde tekrar eden sebepsiz baş ağrıları, solgunluk, renksizlik gibi daha birçok durumun çözümü sıkı bir detoks programı uygulamaktan geçiyor olabilir. Uzmanlara göre sabahları yorgun ve kötü uyanma, kafein bağımlılığı , konsantrasyon dağınıklığı, agresiflik gibi belirtilerin çoğuna sahipseniz sıkı bir detoks uygulama vaktiniz gelmiş demektir.

detox nasıl yapılır.jpg


Vücudun verdiği alarmlara dikkat!

  • Sabahları yorgun ve halsiz uyanma.
  • Alkol, kafein bağımlılığı ve asitli içeceklerden vazgeçememe.
  • Sık sık hastalanma, üşütme.
  • Hassas, ağrılı ve duygusal geçen bir regl dönemi.
  • Sebebi olmayan ve sık sık tekrar eden eklem ağrıları.
  • Bitkin oluş ve enerji düşüklüğü hissetme.
  • Dikkat dağınıklığı, konsantre olamama.
  • Nezle gibi kronik hale gelen solunum yolu hastalıkları.


detox yapma ustamgeliyor.jpg


Detoks nasıl yapılır?

Detoks nasıl yapılır? Vücut geceleri kendini yenilemek için programlanmıştır ve buna bağlı olarak da Kanın iki temel görevi vardır: Sindirime yardımcı olmak ve vücudu toksinlerden arındırmak olan kanın görevini yanlış beslenerek bozan insan, kanın yalnızca sindirim için çalışmasına sebep olur.

detox ustamgeliyor.jpg

Detoks ile beslenme sıvı ağırlıklı olacağı için kan sindirim için enerji harcamayarak vücudu zararlı toksinlerden arındırır. İnsan vücudunda biriken toksinleri neden olduğu, aşırı yorgunluk, halsizlik, agresiflik atılan toksinlerle birlikte azalarak yok olur.

suyun faydaları ustamgeliyor.jpg

Su

Detoks’un uygulanması için oldukça bol suyun vücuda girmesi ve dışkı yoluyla vücuttaki zararlı besinlerle birlikte çıkması gerekir. Bu nedenle oldukça bol su tüketimi gerekir. Vücutta biriken toksinlerin tamamı asit halini alır ve asit vücuttan atılması için nötr bir hal alarak çıkması gerekir, bu durumun gerçekleşmesi için de su tüketimi mecburidir.

detox.jpg

Vücudun %80’i sudan oluşur ve bu su oranı korunduğu takdirde vücut içi ve vücut dışı sağlığı ve güzelliği korunmuş olacaktır. Kanser dâhil birçok hastalığın önlenmesinde ve tedavisinde kullanılan detoks ile sağlıklı bir yaşam sürmek oldukça kolaydır. Belli başlı hastalıklardan kurtulmak için uzmanlara sorularak uygulanan bu yöntem ile tanışmayı ertelemeyin.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler