Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Çelik kapı alacakların dikkatine!

Kapının bir medeniyet oluşu, günümüzdeki anlamını kapının güven oluşu olarak değiştirmiştir.

Kapı, özellikle günümüz şartlarında temel ihtiyaç olarak tanımlanan bir yere girip çıkarken, içerisinden geçilen, açılıp kapanma düzeni olan yer ve bu yerin açık ya da kapalı durumda olmasını sağlayan bir ya da bir kaç kanattan oluşan nesnedir.

çelik kapı modelleri ustamgeliyor.jpg

Eskilerden bu yana en çok ahşap kapı modellerinin kullanıldığını görmekteyiz. Bu da bize ( son dönemdeki kapı modellerini gördükçe) o zamanların daha güvenli, insanların daha insaniyetli olduğunu göstermektedir. Kapının bir medeniyet oluşu, günümüzdeki anlamını kapının güven oluşu olarak değiştirmiştir.

çelik kapı.jpg

Kapı ve güven kelimeleri yan yana geldiğinde akla ilk gelen çelik kapı modelleri oluyor şüphesiz. Eskilerde yalnızca yüksek gelirli ailelerin kullandığı lük bir güven sembolü olan çelik kapı modelleri artık tüm bütçeden ailelerin rahatlıkla kullanabildiği bir araç haline gelmiştir.

çelik kapı modelleri.jpg

A'dan Z'ye birçok fiyat aralığı buluna çelik kapılar, desen, renk, şekil olarak da oldukça geniş bir seçenek yelpazesine sahiptir. İstanbul çelik kapı kullanımında ilk şehirlerden biri olarak, kalabalık ve karma kültürel yapıdan, göç ve yabancı uyruklu milyonlarca insanın yerleşiminden kaynaklıdır diyebiliriz. Bu durumda çelik kapı ve satan firmaların artışını, artışı ise ürün kalitesinin ve orijinalliğinin bozulmasına neden olmuştur. Bu yüzden dikkat edilmesi gereken bir kaç unsur bulunmaktadır.

Almaya karar verdiğiniz çelik kapının, ilk önce firmasının ve satış noktasının oturaklı ve acemi olmadığından emin olmalısınız. Tüm bunlardan emin olduysanız çelik kapı modelinizi seçerek şunlara dikkat etmelisiniz.

çelik kapı ustamgeliyor.jpg


Çelik kapı kilidi

Çelik kapıların çelik oluşlarının dışında diğer bir özellikleri çoklu kilit sistemleridir. 1 kilitten, 14 kilide kadar değişen kilit güvenlik sistemleri ile evinize, ofisinize yüksek güvenlik sağlarlar. Yalnızca modelini beğendiniz diye asla tek kilitli bir çelik kapı tercih etmemelisiniz. En az 4 kilidi bulunan bir kapı güvenliğiniz için doğru bir kara olacaktır.

çelik kapı fiyatları.jpg


Sertifika isteyin

Satın alacağınız çelik kapının sağlamlığından emin olmak için mutlaka çelik kapının hırsızlığa karşı güvenlik sertifikası olduğundan emin olun. Bu çelik kapı kolu, kilidi, kasası dahil olmak üzere tüm içeriğinin hırsıza ve güvenliğe karşı dayanıklı olduğunun kanıtıdır.

çelik kapı fiyatları ustamgeliyor.jpg


Avrupa birliği güven seviyesi

Çelik kapılar hakkında Avrupa birliğinin belirlemiş olduğu Class 1 en düşük Class 6 en yüksek olmak üzere 6 seviyesi bulunmaktadır. Satın alacağınız çelik kapınızın Avrupa birliğinin belirlemiş olduğu güvenlik standartlarından hangisine sahip olduğunu biler alın ve bu asla 1. seviye olmasın.

Çelik kapı için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor.com'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler