Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Banyonuz sizi dinlendirsin istiyorsanız doğru banyo dekorasyonu için yapmanız gerekenler burada!

Binlerce banyo dekorasyonu arasından peki ya sizin tarzınız nedir?

Banyo dekorasyonu özellikle banyo yapmayı ve banyoda uzun uzadıya kalarak su ile dinlenmeyi seven kişiler için olmazsa olmaz konulardan biridir. Dekorasyonun insana yansıttığı etkiler olumlu veya olumsuz olarak var olduğu ispatlanmış gerçeklerdendir. Ev temizliği yaparken banyo temizliği son derece önemlidir.

banyo dekorasyonları ustamgeliyor.jpg

Doğru banyo dekorasyonu da tıpkı diğer mekân dekorasyonlarında olduğu gibi kişiler üzerinde olumlu etkiler oluşturmakta ve kişilerin çok daha olumlu sonuçlar almasını sağlamaktadır.

2018 banyo dekorasyonu.jpg

Yorucu ve stresli geçen bir iş gününün sonunda banyonuza girerek saatlerce küvete doldurduğunuz su içerisinde gevşemek ve dinlenmek isteyebilirsiniz. Özensiz ve bakımsız bir banyo dekorasyonu size olumlu bir enerji vermemekle birlikte var olan olumlu enerjinizi de alarak daha bitkin ve moralsiz olmanıza neden olacaktır.

banyo dekorasyonu.jpg

Banyonuzda rahatlamak ve keyif yapmak istiyorsanız mutlaka yapacağınız dekorasyon hakkında önceden bilgi sahibi olmalısınız yahut bir dekoratör, iç mimar gibi uzman kişilerden destek almalısınız. Yapacağınız banyo dekorasyonunun ev için mi, ofis için mi olduğu da oldukça önemli bilgilerden biridir.

banyo dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Eviniz için dekore edilecek bir banyo , tuvaletin ofis için dekore edilecek bir banyo aynı özelliklere göre dizayn edilmemektedir. Toplu olarak kullanılan alanlarda oldukça pratik ve fazlaca hijyene sahip olunan maddelerin kullanımı tavsiye edilmektedir.

2019 banyo dekorasyonları.jpg

Bu tarz toplu alanlarda kullanılan banyolarda genel olarak melamin, krom ve metal kullanımına sık karşılanmaktadır. Örneğin bir alışveriş merkezinde havlu kâğıtlıklar, çöp kutuları genelde metal, çelik gibi ürünler kullanılarak üretilmektedir.

2018 banyo dekorasyonları.jpg

Bu durum bu maddelerin diğer birçok ürüne nazaran daha az bakteri barındırdıklarından ve daha az bakterinin üremesine neden olduğundan dolayıdır.

2019 banyo dekorasyonları ustamgeliyor.jpg

Bu tarz sebeplerden dolayı banyo dekorasyonu konusu özellikle toplu kullanılan mekanlarda yalnızca banyodaki şıklık değil aynı zamanda hijyen ve pratik temizlik de oldukça önemli bir husus dur.

banyo dekorasyonları.jpg

Ev için dekore edilen bir banyonun olabildikçe az eşyalı ve yormayan aksesuarlı olması oldukça önemlidir. Banyonu müsaitse yeşil ev bitkileri de koyarak daha kolay rahatlamanızı sağlayabilirsiniz.

2018 banyo dekorasyonları ustamgeliyor.jpg

Aynı zamanda banyonuz ister büyük olsun ister küçük eğer rahat bir hava istiyorsanız mutlaka beyaz rengi tercih ederek banyo dekorasyonunuzu rahatlamaya ve motive dinlenmeye uygun bir mekân haline getirebilirsiniz.

https://www.ustamgeliyor.com/mobilya-ve-marangoz/

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler