Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Balkonlarınız cam balkon sayesinde artık daha kullanışlı!

Cam balkon sayesinde artık balkonlarınızı her mevsimde rahatlıkla kullanıp, manzaranızın tadını çıkarabileceksiniz.

Yaz aylarında vaktinizin çoğunu geçirdiğiniz balkonlarınızda, artık kış aylarında da vakit geçirmeniz mümkün olacak. Cam balkon ve katlamalı cam sayesinde artık balkonlarınızı her mevsimde rahatlıkla kullanabilecek, manzaranızın tadını çıkarabileceksiniz. Apartman dairesinde oturuyorsanız, katlanabilir camlar ve cam balkonları tercih etmelisiniz.

Cam ustası.jpg

Öncelikle cam balkon konusunda biraz fikir edinelim. Cam balkon uyguladığınız balkonlarınız, artık sizleri dış etkenlerden koruyacak ve kış aylarında da sizlere merhem olacaktır. Aynı zamanda panoramik görüntüsüyle, camlarınız kapalı olduğunda bile dışarıyı seyretmeniz elbette mümkün olacaktır.

Cam Balkon Bursa.jpg

Birçok renk seçeneği bulunur ve kullanıcılarına dekor konusunda birçok fikir verirler. Isı ve ses yalıtımında da güçlü olduklarını bilmenizde fayda vardır. Geçirgenliği az olan cam balkonlar, tozu, pisliği ve soğuğu içeriye sokmayacaklardır. Balkon camı yaptırırken ustanın yapacağı işçilik ve malzemelerin kalitesi çok fazla önem taşımaktadır. Olası bir sorunda bozulacak düşecek bir cam yaptırmak kimse istemez tabii ki. Bu yüzden ustanızı iyi seçmelisiniz.

Cam balkon hizmetleri.jpg

Ustanızın ne kadar deneyimli ve işinde ne kadar iyi olduğunu anlamanız için usta hakkında detaylı bir araştırma yapmanız gerekecektir. Bu sayede hem paranızı emin ellere verecek hem de işinizi sağlam yaptırarak yıllar boyu kullanacağınız bir balkona sahip olacaksınız.

Cam Balkon Ankara.jpg

Günümüzde çok fazla kullanılan Fransız balkonların en önemli özelliği, camların boydan boya döşenmiş olması ve önlerinde balkon demiri bulunmasıdır. Balkon demirinin kullanılmasının sebebi, yüksek yerlere yapılan Fransız balkon camı açık olduğunda olası bir kazaya sebebiyet verebilecek olmasıdır.

Cam Balkon (2).jpg

Demirler ve korkuluklar sayesinde kazaların ve can kayıplarının birçoğu engellenmektedir. Fransız cam balkon sayesinde teraslarınızda ya da balkonlarınızda otururken karşınızdaki muhteşem manzarayı kesintisiz izleme şansına sahip olacaksınız.

Cam Balkon Sistemler.jpg

Cam balkonlarınızın kullanışı kadar temizliği de sizleri diğer camlar gibi yormayacak ve sizlere kolaylık sağlayacaktır. Cam balkonlarınızın içeriye doğru katlanıyor olması sizlere büyük bir pratiklik kazandıracaktır fakat bunun için öncesinde yukarıdaki camlarınızı silmeniz gerekmektedir.

Cam ve Balkon.jpg

İçe doğru katladığınız camları tek tek silmeniz gerekmektedir ki aksi takdirde istenilen sonucu pek de alamayabilirsiniz. Çift başlı silme bezleri veya mikro fiber bezler kullanmanız sizlerin yararına olacak ve diğer işlerinize de fazlasıyla zamanınız kalacaktır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler