Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Bahçe Çiti Boyamada İşinize Yarayacak Ufak İpuçları

Ustamgeliyorda bahçe çiti boyama konusunda yer alan pratik fikirlerden yararlanarak düşlediğiniz bahçe çiti tasarımını yapabilirsiniz.

Evinizde yer alan bahçenizin sınırlarının tam olarak belirlenmesi tasarım konusunda daha özel görünmesine yardımcı olan bahçe çit sistemleri doğru düzenlemeler yapıldığı takdirde çok daha ilgi çekici şekle gelebilmektedir. Bu uygulamalar arasında en önemlisi boyama işlemidir. Boyama işlemleri dış etkenler sebebi le eskime olması durumunda çitlerin güzel görünmesi için yapılmaktadır.

Bahçe kenar çiti boyama işlemlerinde püf noktalar uygulanırsa arzu ettiğiniz görünüme daha kolay erişebilirsiniz.  Bu işlemler çok zor olmamakla beraber profesyonellik gerektiren uygulamalardır. Bu uygulamaları sizlere eğlenceli gelmese bile doğru yapıldığı zaman bahçenizin havasını değiştirebilmektedir. Bahçe çiti boyama konusunda mutlaka profesyonel kişilerden yardım almanızı öneriyoruz.

Nasıl Boyanmalı?

Bahçe çiti boyama uygulamalarında klasik duvar ya da bahçe alanlarında cephe boyamalarından daha ince ve ayrıntılı işlem olarak bulunur. Boyama sırasında kullanılacak olan dar ve daha nitelikli olmasından dolayı bu özelliklere göre işlem yapmak gerekmektedir. Bu işlemlere başlamadan önce elektrikli çit teli üstünde bulunacak olan tüm kir ve kalıntılardan arındırmanız gerekir.

Elektrikli çit tellerinde yapılacak olan boyama işlemleri mutlaka profesyoneller tarafından yapılmalıdır. Eski boya üzerine yeni bir boyama işlemi uygulayacaksanız eski boyanın kumlama ya da diğer sökme işlemlerini uyguladıktan sonra yapmanız gerekir. Bununla beraber kış zamanında kalan artıkların temizlenmesi gerekir. Evde yer alan diğer eşyalar gibi menteşe ya da boyanmaması geren diğer parçaları bantlamak boyanın kaliteli olmasını sağlayacaktır.

Boyama uygulamalarında zaman ve paranın yanında yapılacak olan işçilik de son derece önemlidir. Bu yüzden özellikle   boyama uygulamalarında mutlaka ehil bir kişiyle çalışmanız gerekir.

Hava durumunun önemi

Yapacağınız bu uygulamalar sırasında çalıştığınız hava durumunu ayarlamanız gerekir. Boyama uygulamalarının kuru bir havada yapılması önerilmektedir. Fakat tamamen güneşli bir hava da boyama daha zor hale gelir. Boyama konusunda ev güzel hava bulutlu kuru hava olarak söylenebilir. Eğer boyama uygulaması bittikten sonraki iki gün içerisinde yağmur yağması durumunda boyanın kalitesi düşebilmektedir.

Bahçe çiti boyama için ihtiyacın olan en iyi ustalar Ustamgeliyor.com'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler