Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Asma Tavan

Alçı levha üzerinde askı profillerine yer vererek tavana tutturma uygulamasına asma tavan adı verilmektedir.

Asma tavan konusunda sizde Ustam geliyor adresi üzerinden en uygun ve güncel fiyatlardan haberdar olabilirsiniz.

Asma Tavan Ustası.jpg

Alçı levha üzerinde askı profillerine yer vererek tavana tutturma uygulamasına asma tavan adı verilmektedir. Asma tavan tesisat uygulamaları ile ustalar tarafından kolayca yapılması, yangın ve ses yalıtımı konusunda tercih edilmektedir. Bununla beraber ev sahiplerine şık bir görünüm sunmaktadır. Asma tavan uygulaması pek çok alanda kolayca kullanılmaktadır.

Asma Tavan.jpg

Asma Tavan Modelleri

Çelik Döşemeler

Bu alandalar son derece kolay uygulanmaktadır. İskelet sistemi perçin veya kaynak kullanılarak döşeme üzerine yapılmaktadır.

Betonarme Döşemeler

Asmolen Döşemeler

Asma Tavan İşi.jpg

Betonarme döşeme sistemlerinde yer aldığı gibi metal malzeme kullanılarak iskelete aktarılmaktadır. Montaj sırasında kullanılacak olan çelik dübel ile asmolen tuğlalarına vidalanır.

Günümüzde en çok kullanılan asma tavan türleri arasındadır. Metal malzeme ile hazırlanan iskelet çelik vida kullanılarak döşeme içerisine uygulanmaktadır.

Ahşap Döşemelerde

Metal iskelet iki bölge üzerinden bulon ve somun ile döşemeye sabitlenmektedir.

Asma Tavan Ustaları.jpg

Kullanılan Malzemeler

Ekleme Parçası

Profillerin birbirlerine eklenmesi için kullanılır.

Borazan Vida Çeşidi

Yardımcı bulunacak profillere alçı levhanın sabitlenmesi için kullanılır.

Dübel Vida Çeşidi

Profillerin duvara sabit kalması için kullanılır.

Asma Tavan Ustaları - Ankara.jpg

Askı Maşası

Ana profilleri taşması için yardımcı olarak kullanılır.

Askı Çubuğu

Askıların taşınmasında kullanılır.

Klips

Profilleri sabitlemek için kullanılır.

Asma Tavan Usta.jpg

Asma tavan, parke döşeme ya da mantolama gibi pek çok alan içerisinde başarılır bir şekilde uygulanmaktadır. Sizde en uygun fiyat aralıklarında bu hizmetleri elde etmek için ustamgeliyor sitesinin avantajları ile kolayca hizmet alabilirsiniz. Milyonlarca müşterinin bulunduğu internet adresimiz ile müşterilere ulaşman çok daha kolay hale gelmektedir. Bu konuda yapmanız gereken ise son derece basittir. Ustamgeliyor adresine giriş yapıyorsunuz. Üyelik esnasında bilgilerinizi girerek müşterilerin sizi seçmesini sağlayabilirsiniz. Eğer müşteri olarak bulunuyorsanız uygun fiyat veren firmaları inceleyebilir ve güncel fiyatlardan kolayca haberdar olabilirsiniz. Firma olarak hizmet vermek istiyorsanız Ustamgeliyor adresinden iş almak için müşterilerden gelen iş talep durumlarına göre teklif yapman gerekmektedir. İnternet adresi üzerinden müşteri sizi tercih ederse hizmet verebilirsiniz. Ücretsiz teklif almak için ustamgeliyor adresine giriş yapabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler