Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Aralık ayının yıldızı yay burçlarının en belirgin 5 özelliği

12 burç arasında ayağı yere en sağlam basan burç olan yay burçları hakkında en belirgin beş özellik şöyle:

12 burç arasında ayağı yere en sağlam basan burç olan yay burcu, yaptığı ve yapacağı işlerdeki ciddiyeti, azmi ve meralı ile hemen her işten başarıyla çıkar. Başarmanın azim, zekâ ve ciddiyet istediği hukuk, siyaset gibi işlerde başarısı ile hep bir adım önde olan yay burçları kendine has kişiliklerdir.

yay burcu-.jpg

  • Özgürlüğü kısıtlanamayan

Elbette yay burçlarının en belirgin özelliklerinden bahsederken ilk madde her zaman özgürlük olacak. Yay burçları yaşamları boyunca yaptıkları her iş ve aktivitede açık havada olmayı ve özgürce hareket edebilmeyi tercih ederler. Yaşamları boyunca hiçbir dönemde kendilerini baskı altında hissetmekten hoşlanmazlar. Bu durum evlilik ve aşk hayatlarında da oldukça sorun olsa da karşı taraf yay burcunu sıkmadığı sürece sorun yaşanmayacaktır.

azim-başarı-yay burcu.jpg

  • Azim/Başarı

Yay burçları yaşamları boyunca karşılaştıkları sorunlarla nasıl baş etmeleri gerektiğini kıvrak zekâları ile kolayca çözerler. Geçmişte yaptıkları hatalarından oldukça hızlı ders çıkartan yay burçları, pratik ve kıvrak zekâları ile kendi başarı hikâyelerini oluşturmayı çok severler.

yay burcu-sağlıklı beslenme.png

  • Sağlık

Yay burcu kadını veya yay burcu erkeği fark etmeksizin sağlıklarına en önem veren burçlardandır.  Özellikle de yay burcu kadını yaşam standartlarını bile sağlıklı beslenmeye ve yaşamaya uygun hale getirmek için uğraşır. Spor konusunda en fazla istikrar gösteren burçlardan olan yay burcu hem iç hem dış sağlığa oldukça önem verirler.

yay-burcu-kadını.jpg

  • Araştırır/Öğrenir

Yay burcu insanı en bilindik özelliklerinden biri de merak ettikleri bir konu üzerinde yaptıkları araştırmacı halleridir. Yaşamları boyunca bir şeyler peşinde araştırma yapar ve sonuca ulaşana kadar pes etmezler.

akıllı-yay burcu.jpg

  • Aynı yanlışı iki kez yapmazlar

Yine yay burçlarının en bilindik özelliklerinden biri olan az hata yapma durumları, bir kez yapmış oldukları hatayı tekrar yapmamalarından ve kıvrak zekâlarından kaynaklanmaktadır. Yapmış oldukları bir işte veya yaşamlarındaki insani ilişkilerde atacakları diğer adımı dikkatlice yaklaşır ve tartarak hareket ederler.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler