Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Amerikan Panel Sistemleri

Ustamgeliyordan panel sistemleri firmaları ile iletişime geçerek yaptırabilmek mümkündür.

En sade şekli ile ağaç kabuklarından elde edilen ve sağlamlığı tartışılamayacak kadar kalite olan amerikan panel kapı sistemleri anlaşılacağı üzere bir ağaç ürünüdür. Bilindiği üzere bu kapı ürünlerinin günümüzde pek çok farklı çeşidi bulunmaktadır. 2 göbekli, 3 göbekli, 4 göbekli, 5 göbekli ve 6 göbekli seçenekleri ile de müşterilerin gözünü doldururken aynı zamanda dizaynı ile de gerçekçi bir güvenlikli sistemine sahiptir.

Bahsedilen bu kapı panel sistemleri, seri üretim yapılarak satış için bekletileceği gibi aynı zamanda bu işi yapan firmalar tarafından özel isteklere ve ölçülere göre de farklı olarak tasarlanıp üretilebilmektedir. Sipariş usulü, ölçü hazırlanarak özel üretim ürünler de müşterilerin isteklerine göre yapılabilmektedir.

Amerikan Kapı Özellikleri

Bu amerikan panel kapı modelleri, bilinçli ve kapı sistemlerinden anlayan, uzun yıllardır bu sektörde yer alan kaliteli firmalar tarafından imal edilmektedir. Sizler de bu kapılardan evlerinize, iş yerlerinize yahut diğer alanlarınıza yaptırmak istiyorsanız bu firmalar ile internet aracılığı ile erişim sağlayarak iletişim kurabilirsiniz. Özel siparişlerinizi de tam olarak istediğiniz gibi üretecek olan bu firmalar, müşteri memnuniyeti kazanarak kalitelerini taçlandırmayı vizyon edinmişlerdir.

door-1835474_640.jpg

Camlı ve camsız olarak müşteri isteğine göre aynı model kapılar, dilediğiniz alanların ölçülerine göre tasarlanabilmektedir. Ayrıca bilmeniz gerekir ki bu kapı sistemleri camlı özelliği olmadan üretimi yapılmaktadır. Hazır kapılar satın alacaksanız cam seçeneğini kafanızdan çıkarmanız gerekir. Ve ayrıca amerikan pen kapı boyası seçenekleri de oldukça fazladır.

Amerikan Panel Modelleri

Pek çok farklı model seçeneği bulunan bu kapıları güvenli ve profesyonel kapı firmalarına özel sipariş vererek alanlarınıza uygun bir şekilde yaptırabilmeniz mümkündür. Ve ayrıca model çokluğu kadar da renk çokluğu ile de dikkat çeken bu kapı modellerini alanlarınıza uygun olarak dizayn ettirebilmeniz mümkündür. Ayrıca kapı kolu ve kilit modellerini de dilediğiniz gibi yaptırabileceğiniz bu amerikan panel kapı renkleri de ustalarınız tarafından dilediğiniz renkte boyanacaktır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler