Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ankastre Fırın Ve Seçenekleri

Ankastre mutfaklar elde etmek için Ustamgeliyor mutfak yenileme fiyat konusuna ışık tutuyor.

 

Ankastre Fırın Yeri

Modern, şık ve uyumlu görünümleri ile mutfaklara farklı bir atmosfer kazandıran ankastre tasarımlar son yılların sıklıkla tercih edilen mutfak tasarımları olarak karşımıza çıkıyor. Ankastre mutfaklardan kasıt mutfakta bulunan bulaşık makinesi, fırın, davlumbaz gibi cihazların mutfak dolapları içerlerinde konumlandırılması ile mutfakta tam uyum yakalanmasıdır. Ankastre mutfaklar kişilerin isteği ve zevkleri doğrultusunda şekillenir. Bu tür mutfağa sahip olmak mutfak tadilatı işlemlerini çağrıştıracaktır. Plan aşamasında iken ankastre fırın yerinin, bulaşık makinesi ve buzdolabı yerlerinin önceden belirlenmesi gerekir.

Ankastre Fırın Ölçüleri

Yükseklik, derinlik ve genişlik unsurlarına istinaden oluşturulacak ölçüler ankastre mutfakların orantılı bir görünüme sahip olmasında etkilidir. Ankastre ile mutfakta simetri de büyük önem taşır. Bir dolabın diğer dolaptan ne uzun ne de kısa bir görünüme sahip olması ankastre özelliğine ters düşer.

Bu nedenle ölçülerin birbiri ile uyum taşıması gerekir. Mutfak tadilatına başlamadan önce elde olan mutfak cihazlarının ölçülmesi veya bu cihazlar yeni alınacaksa cihazların ölçülerinin ustalarla paylaşılması gerekir. Böylece dolap tadilatında istenilen ölçüler açığa çıkar. Aksi halde dolaplar monte edildikten sonra dolap ölçüsüne göre cihaz bulmak son derece zor olacaktır. Ankastre fırın ölçüleri, bulaşık makinesi, buzdolabı ve davlumbaz gibi cihazların ölçüleri ankastre mutfakların elde edilmesinden önce dikkat edilecek esaslardır.

kitchen-2132608_640.jpg

Ankastre Fırın Montajı

Ankastre mutfak tadilatının bitmesinin ardından cihazların montajı ardı sıra gelen uygulamadır. Ankastre fırın montajı ve diğer cihazların montajından önce hizmet alınan firmanın eksperi gelerek ürünlerin montaja hazır hale gelip gelmediği konusunda inceleme yapar. Bu neden gereklidir? Ankastre ürünlere uygulanan montaj esnasında aksiliklerin yaşanmaması için usta kontrolü tüketici açısından önem taşır.

Ankastre Fırın Kullanımı

Modern bir mutfakta ankastre fırın kullanımı farklı atmosfer içerisinde tarifler denemeyi daha keyifli hale getiriyor. Sıradan mutfaklarda fırınlar açıkta bulunuyor ve ocakta yapılan yemeklerin yağ tabakasına fırın yüzeyinde rastlanabiliyor. Ancak ankastre fırınlar dolap içlerine monte edildiğinde yüzeylerinde yağlı tabakalara nerede ise yok denecek kadar az rastlanıyor.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler