Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ahşap Zemin Bakımı İçin Doğru Ekipman Seçimi

Ustamgeliyorda ahşap zemin kaplaması çözümleri sizi bekliyor.

Ahşap zeminler özel olarak evlere tercih edilen modellerdir. Oldukça şık ve zengin bir görünüme sahip olan bu modelleri özellikle bayanlar ev dizaynı için sık olarak tercih etmektedirler. Ahşap zeminler uzun yıllar kullanıldıktan sonra eşya çekme sonucu ve silinme sonucu deforme olabilmektedirler. Bu deformeyi yenilemenin ve korumanın birçok farklı yolu bulunmaktadır.


Ahşap Zeminlerde Deck Bakımı

Üzeri boyalı olan ve vernikli olan ahşap zeminler zımpara kullanılarak boya ve vernik kalıntısından tamamı ile kurtarılabilirler. Ayrıca ahşap zemin bakımı yapmadan önce de yüzeyeler tozdan ve kirden tamamen arındırılmalıdır. Çam ve benzeri yumuşak dokudan oluşan ahşap zeminler çürümeye karşı korunmalıdır. Ve hizmet ömrü kazanması açısından da emprenye edilmelidir. Bu ürünün kuruması için de hiç dokunulmadan bir gün bekletilmesi gerekir.

"ahşap-zemin-1.jpg"

İç Mekân Ahşap Bakımı

Üzeri vernikli ve boyalı olan iç mekan ahşap ürünler zımpara yardımı ile boyadan ve vernikten tamamı ile temizlenir. Daha sonra bu ürünlerin üzerine çeşitli kimyasallar ile ahşap ürünlerin bakımı sağlanır. Bu bakım sonrası bir gün bekletilen ahşap zemin kaplama ürünleri daha uzun ömürlü olarak ev sahiplerine teslim edilir.

Ayrıca evlerinde ahşap zemin kullanan kişiler bilmelidir ki bu ürünler suya her zaman dayanıklı olmamaktadır. Su ile olabildiğince kısa süre temas kurmaları uzun süreli hizmet açısından oldukça önemlidir. Bu ürünler tamamen ahşap değil de kaplama ürünler oldukları için normal ahşap ürünlere göre çok daha az dayanıklıdır.

Bu bağlamda bakıldığı zaman çok önemli olan ahşap zemin bakımını periyodik olarak yaptırmak bu ürünleri olduğundan daha uzun ömürlü olarak kullanmaya yardımcı olacaktır.

Zemin Kaplama Karoları

Ahşap zeminler günümüzde her zaman klasik görünümde olmamaktadır. Modern bir görünüm tercih eden şahıslar için değişik görünümlerde ahşap maddeler tasarlanmaktadır. Hem ahşap ürünlerin kalıcılığından vazgeçmek istemeyen hem de modernize edilmiş ürün arayan kişiler ahşap zemin karoları olarak üretilmiş ürünleri tercih edebilirler.

Ahşap zemin bakım işleri için ihtiyacın olan en iyi ustalar Ustamgeliyor.com'da. 
HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler