Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ahşap Masa Ayaklarının Tamiri Nasıl Yapılır?

Ahşap ürünler klasik ürünler olmakla beraber modern yapılardır ve Ustamgeliyorda ahşap masalar için usta bulabilmeniz mümkündür.

İster evlerinizde ister iş yerlerinde ve diğer ofis ortamlarında sıklık ile tercih edilen ahşap masalar, kişiler fark etmese de zaman içerisinde aşınabilmektedirler. Bu malzemelerin aşınması, cilalarının eskimesi ve ayaklarının kırılması gibi sunumlarda bu malzemelerden vazgeçip atmamak gerekir. Bu malzemelerin tamiri yapılmaktadır.

Ahşap Tamiri

Dekorasyon açısından sıklık ile tercih edilen ahşap masaların ayakları zaman içerisinde kırılım gösterebilir. Bu ayakların tamiri için ahşap ustaları ile iletişime geçmek yeterlidir. Ve tamirat sonrasında eskisinden de yeni görünüme sahip yeni masalarınız olacaktır.

Satın almış olduğunuz mobilyalar içerisinde belki de en dekoratif görünümlü olan ahşap masa yapımı oldukça meşakkatli bir işlemdir. Ve bu masalar her ne kadar sağlam yapılmış olursa olsun zaman içerisinde kullanımdan ötürü ve ahşap mobilyaların sıcak soğuk etkisi ile deforme olması çok normal bir durumdur.

Bu sebeple zaman zaman ahşap masaların ayaklarını tamir etmeli ve eskiyen cilasını yenilemeli. Bu işi kişiler kendi başlarına uygulamaya kalkarlarsa doku zedelemesine yol açabilirler. Bu sebeple mobilyalarını ahşap ustalarına emanet etmek gerekir.

"ahşap-masa-2.jpg"

Ahşap Masa Ayak Değişimi

Özellikle büyük salonlarda dekoratif amaçlı ve kullanım amaçlı olarak satın alınmış olan yıllardır eskimeyen bir modası bulunan ahşap masalar zaman içerisinde deforme olabilirler. Devamlı olarak çekilen ayaklarının kırılması durumunda yapılması gereken tek şey bir ahşap tamiratı yapan usta ile anlaşmaktır.

Bu ustalar masalarınızın ahşap torna ve ayaklar kısmını tamir ederek ilk aldığınız gün ki kadar yepyeni bir görünüme ulaştıracaklardır. Bu işlemler esnasında yapmış oldukları uygulamalar eski zamanlardaki uygulamalardan daha yeni yöntemler olduğu için yapımı tamamlanan masanızı eskisinden çok daha uzun süre kullanabileceksiniz.

Bu anlamda bakıldığı zaman bir ahşap masayı tamiratı bittikten sonra daha çok uzun sürelerde kullanabilmek mümkündür. Bu sebeple eskimeye yüz tutmuş olan salonda yer alan masalarınızı kullanabilmek için  ahşap masa tamiri yapan ustalar ile iletişime geçebilirsiniz.

Ahşap masa tamir işleri için ihtiyacın olan en iyi ustalar Ustamgeliyor.com'da. 
HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler