Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Fayans seçerken dikkat

Fayans döşeme, asırlardan bu yana gelen döşeme çeşitlerinden biridir.

Fayans döşeme, asırlardan bu yana gelen döşeme çeşitlerinden biridir. Günümüzde geldiği son hali ise oldukça modern ve şık olup en sık tercihler arasındadır. Kullanıldığı her mekâna (dış cephe, iç cephe, balkon, havuz vs.) dayanıklılığı ve hijyenik banyodan evin her alanına kadar pek çok mekânı muazzam yaşam alanlarına çevirmektedir.

fayans işleri ustamgeliyor.jpg

Çok farklı tarzlarda da üretilen fayans döşeme modelleri birçok model ve renk seçeneği ile hemen hemen herkesin zevk ve tarzına uygun olarak üretilmektedir.

fayans ustaları ustamgeliyor.jpg

Özellikle banyo fayansı olarak üretilen ve kullanılan bu zemin kaplama, katı ve sıkı yapısıyla bakteri üretmez ve bakterileri yüzeyinde barındırmaz. Leke tutmayan ve hatta tozun bile üzerinde barınamadığı bu ürün, hijyenik oluşu ile oldukça cezbedicidir.

fayans modelleri ustamgeliyor.jpg

Birçok kez kolay temizlenebilir oluşundan dolayı tercih sebebi olan banyo fayans modelleri birçok özelliğe sahiptir. Fayans döşeme işi kendi başınıza yapabileceğiniz bir iş olmayıp, usta ellerin ve deneyimli kişilerin yapabileceği bir iştir. İşi bilen kişilerce aşırı zorluğu olmayan bu iş, işi hiç bilmeyenler için oldukça külfetlidir.

fayans ustamgeliyor.jpg

Yıllar önce çok daha zor ve ilkel yöntemlerle uygulanan fayans, son yıllarda gelişen teknoloji ile çok daha modern ve kolay yöntemlerle uygulanmaktadır.

banyo fayansı ustamgeliyor.jpg


Banyo fayansı fiyatları?

Banyo fayans fiyatları sabit olmayıp seçeceğiniz fayansın modeline, kalitesine, ebat ve ölçülerine göre değişiklik gösterecek olan fayans fiyatı, aynı zamanda uygulanacak zeminin büyüklüğüne göre de değişiklik göstermektedir.

fayans fiyatları ustamgeliyor.jpg

Özellikle su ile temas etmesi muhtemel zeminlerde seçilen fayansın mat ve kaymaz özelliklere sahip olması hayati önem taşımaktadır.

fayans modeli ustamgeliyor.jpg


Fayans seçerken dikkat!

Banyo fayansı yahut evinizde başka bir mekân için fayans seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken önemli konulardan biri seçeceğiniz fayansın gelip geçici garip renk modalarına yönelik değil de daha uzun kullanabileceğiniz sakin pastel renk tonlarında tercih etmek olacaktır.

fayans fiyatı ustamgeliyor.jpg

Fayans, duvar boyası gibi her yıl değişimi yapılabilecek bir şey olmadığı için seçim yaparken de dikkatli olmak ve doğru seçimler yapmak sizlere faydalı olacaktır. Aksi taktirde bir yıl sonra demode olmuş bir mekanla baş başa kalarak pişmanlık ve çaresizlikle kala kalabilirsiniz.

Zemin Döşeme ve Kaplama Hizmetlerine dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler