Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

6 Adımda ispanyol tarzı ev dekorasyonu!

Son dönemde yoğunlaşan çeşitli ev tasarım ve dekorasyonlarından biri de ispanyol tarz dekorasyondur.

Son dönemde yoğunlaşan çeşitli ev tasarım ve dekorasyonlarından biri de ispanyol tarz dekorasyon dur. Bu dekorasyonu uygulamak için yaşadığınız alanın neresi olduğunun bir önemi yoktur. Bahsedeceğimiz 6 dokunuşla evinize kolaylıkla ispanyol stilini yansıtabilirsiniz.

İspanyol tarz için uygulanacak 6 adım şöyledir;

ispanyol ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg


1) Ahşap tavanlar

Ahşap tavan, ispanyol ev tarzının en belirgin özelliklerinden biridir. Özellikle tavanınız yüksekse ahşap tavan çok havadar bir görüntü sağlayacaktır. Alçak tavana sahipseniz ahşap yerine ahşap görünümlü ürünler kullanabilirsiniz.

ispanyol tarzı ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg


2) Ferforje

İspanyol dekorasyonunda diğer önemli unsur, demir ferforjelerdir. Evinizde her hangi bir bölgede pencereler, avizeler, yatak başları veya merdiven korkulukları gibi yerlerede dövme demir kullanarak evinizde ispanyol dekorasyonunun esintisini oluşturabilirsiniz.

ispanyol tarzı ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg


3) Renk seçenekleri

Tüm dekorasyon çeşitlerinde olduğu gibi ispanyol dekorasyonda da renk uyumu ciddi önem taşımaktadır. Daha çok doğal renklerin kullanıldığı ispanyol tarzda beyaz, toprak tonları, kum beji gibi tonlar doğru seçimler olacaktır. Koyu renkli ahşap ve açık renkli duvarlar bu dekorasyonun ana unsurlarıdır.

spanish home deocration ustamgeliyor.jpg


4) Aydınlatma

Aydınlatma konusunda gösterişi çok seven ispanyolların olmazsa olmazları arasında şamdanlar ve avizeler vardır.

ispanyol evler ustamgeliyor.jpg


5) Kırmızı renk kullanımı

İspanyol dekorasyonda kırmızı renk önemli bir ayrıntıdır. Bu dekorasyonu evinizde yansıtmak istiyorsanız mutlaka evinizde mobilyalarda veya objelerde kırmızı rengi kullanın.

ispanyol tarzı ev ustamgeliyor.jpg


6) Portreler

Picasso, Dali ve Goya gibi ünlü ressamların çıktığı bu ülkenin dekorasyonunda resimler ve özellikle portreler büyük yer almaktadır. Hollerde yada salonlarda yoğun şekilde kullanılan portreleri evinizde kullanarak ispanyol dekorasyonunu evinizde yaşatabilirsiniz.


Dekorasyona dair ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar
 Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler