Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Yaz aylarındaki serinlik: Çardak ve Kamelya!

Yaz aylarının bunaltıcı sıcağından kaçmak için kullandığınız çardak ve kamelya, sizleri güneşin kavurucu sıcağından kurtarır.

Yaz aylarının bunaltıcı sıcağından kaçmak için kullandığınız çardak ve kamelya, sizleri güneşin kavurucu sıcağından kurtaran ve sizleri serin havayla karşılayan bir yapıdır.

çardak fiyatları ustamgeliyor.jpg

Çardak modelleri , bulunduğu mekâna göre değişiklik gösterirken dikdörtgen veya çokgenler tarzında yapılması mümkündür. Kullanacağınız yuvarlak çardaklar, daha çok piknik alanlarında veya evlerin ve sitelerin bahçelerinde kullanılıyor.

Kamelya fiyatları.jpg

Evlerinizin veya sitelerinizin bahçesinde, çocuk parklarının bulunduğu alanlarda veya piknik gibi alanlarda fazlasıyla kullanışlı olacaktır. Kamelya için dayanıklı bir malzeme seçmelisiniz ki kamelyanızı uzun yıllar boyunca kullanabilesiniz.

çardak ve kamelya ustamgeliyor.jpg

Genellikle tercih edilen ahşap çardak, çam ağacından yapılır. Bunun sebebi ise kurtların ve böceklerin çam ağacına uğramıyor oluşudur. Bu duruma bağlı olarak da kamelyalarda herhangi bir çürüme söz konusu olmaz. Bu sayede kamelya ve çardaklarınızı uzun zaman kullanabilir, yaz aylarında serinliğin tadını çıkarabilirsiniz.

Kamelya fiyatları ustamgeliyor.jpg

Kişinin isteğine göre değişiklik gösteren kamelya modelleri ve renkleri, farklı renklerde de kullanmanız olağan bir haldir. Dilerseniz beyazın ferahlığı altında çardağınızı beyaz yaptırabilirsiniz. Yılda birkaç kez ufak dokunuşlarla boyanızı tekrarlarsanız, ilk gün ki temizliğini ve parlaklığını korur ve sizlere her zaman temiz bir ortam sağlar. İsterseniz ahşap renkleri kullanıldığında, üzerine istediğiniz renkleri kullanabilir ve çardaklarınızı renkli bir hale getirebilirsiniz.

çardak ustamgeliyor.jpg

Kamelya ve çardakların en temel ve belirgin özelliklerinden biri de hiçbir yapıya ihtiyaç duymadan kendi başlarına ufak bir yapı oluşturmalarıdır. Sizler yaptıracağınız çardakları, tamamen kendi istekleriniz doğrultusunda oluşturabilirsiniz.

çardak modelleri ustamgeliyor.jpg

Renginden ebatlarına, oturma düzeninden kapısına kadar her şeyini sizler düzenleyebilir, çardak yapacak olan ustaya ise sadece yapımını teslim edebilirsiniz. Ustanız sizler için atölyesinde çardağınızı hazırladıktan sonra son boya ve yapılacakları montaja geldiği esnada tamamlayacaktır. İsterseniz ustanız da sizlere bir çardak skalası oluşturacak ve sizlere birçok çardak modelleri sunacaktır. Fikir edinmek istediğinizde ustanızla görüşüp anlaşma sağlayabilirsiniz.

çardak fiyatları.jpg

Yine sizlerin isteklerine göre, çardaklarınızın içerisini boş bırakıp, sonrasında istekleriniz dâhilinde içerisini kendi zevkiniz ve tarzınızı yansıtan eşyalarla kullanışlı hale getirmeniz de mümkün olacaktır. Aynı zamanda çardağınızın etrafını filmle kapattığınızda kış aylarında da sizleri ısıtan bir mekân haline dönüşecektir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler