Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Titiz bayanların dikkatine evinizdeki 3 tehlikeli bölge!

Evinizde hiç ummadığınız alanlarda üreyen mikroplar sizin ve ailenizin sağlığını tehdit ediyor.İşte hiç ummadığınız yerlerde çoğalan tehlike

Temizliğin özellikle de kadınlar için ayrı bir önemi bulunmaktadır. Bununla birlikte temizliğin insan sağlığı için de oldukça hayati önem taşıdığını söyleyebiliriz.

titiz kadınlar-temizlik.jpg

Titiz bayanların her gün düzenli olarak evin her köşesini elden geçiriyor olmaları ev içerisindeki tüm mikropların yok olduğu sonucuna varıldığını söylemek pek de doğru olmayacaktır. Bunun nedeni ise mikropların evinizde hiç aklınıza gelmeyecek belli bölgelerde türüyor olmasıdır.

banyo-havlusu-tehlike.jpg

İşte evinizdeki gizli tehlike olan 3 alan

  • Ortak kullanılan havlular

Banyo havluları, banyonuzdaki mikrop yuvasıdır. Gelen bir misafirle paylaşılması, mikropların da paylaşılması anlamına gelmektedir. Gittiğiniz bir misafirlikte ortak kullanılan bir havluyla silinmeniz de bununla eş değerdir. Havlular her zaman kişiye özel olmalıdır ve ortak kullanılan alanlardaki havluları kullanmaktan uzak durulmalıdır.

sıvı-sabun-temizlik.jpg

  • Sabun kabı

İlk etapta pek de anlam yüklenemeyen bu başlığın altında aslında oldukça mantıklı bir açıklama okuyacaksınız.  Mikropların bir araya toplanmalarını engellese de sıvı sabun koyacağı her gelenin ellerini yıkamak için dokunduğu kabıdır. Düzenli temizlenmediği takdirde de mikropların çoğunlukla yaşadığı alanlardan biridir.

temizlik-süngeri-ustamgeiyor.jpg

  • Uzun süre kullanılan temizlik süngerleri

Bulaşık süngeri mi? Dediğinizi duyar gibiyim.  Bulaşık süngeri günlük deterjanlarla kullanıldığı için akla en son gelecek mikrop yuvalarından biridir hiç şüphesiz. Bulaşık süngeri hakkında yapılan araştırmalar gösteriyor ki %32 MRSA virüsü, %60 gribal enfeksiyon virüsü gibi virüsler bulaşık süngerlerin de kolayca türüyor. Bu da sık sık ve düzenli olarak süngerinizi değiştirmeniz gerektiğini gösteriyor.

hijyen-temizlik.jpg

Evinizde ummadığınız yerlerdeki mikrop yuvalanmaları, evi çok temiz gördüğünüz zamanlarda bile mevcuttur. Bunu önlemek için etkili ve çözümcü temizlik yapmak sizi ve ailenizi bulaşıcı birçok hastalıktan koruyacaktır.

Temizlik ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler