Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Taşınmak İstiyorum ama Süreç Gözümü Korkutuyor

Bir çoğumuz yaşadığımız konuttan memnun değiliz fakat taşınmak için gerekli adımları atmaktan da korkuyoruz. Buna gerek yok.

Taşınmayı düşünüyor ancak iş yükünden dolayı çekiniyorsanız ustamgeliyor sitesinden seçeceğiniz firmalar ile taşınmak artık çok kolay olacak.

Ev Taşımak

Ev taşımak kadınların da erkeklerin de korkulu rüyasıdır. Hele bir de kalabalık bir aileyseniz iş daha da zorlaşacaktır. Çünkü evdeki eşya kapasitesi de bir o kadar artmış olacaktır. evdeki beyaz eşya ve mobilya gibi büyük eşyalar göze zor görünse de aslında süreci zorlaştıran küçük eşyalardır. Mutfak dolaplarından çıkan yüzlerce tabak, bardağı kolilere yerleştirmek zulüm gibi gelir. Üstelik kırılmaması için azami gayret göstermek gerekir. Küçük eşyalar bunlarla da sınırlı değildir. çekmecelerden, dolaplardan pek çok şey çıkacaktır. bunlara eklenen dolap dolusu kıyafet, ayakkabı derken koliler, valizler çaresiz kalacaktır.

Bir de çocuklu bir aileyseniz işiniz çok daha zordur. Çocuğunuzun eşyalarınızın yanı sıra, bu süreci çocuğunuza kabullendirmek de zor olacaktır. Yarı toplanmış bir evde tüm düzeniniz bozulacak ve her şey yarım yamalak olacaktır. İşte bu sebeple taşınma süreci ne kadar kısa sürerse o kadar avantajlıdır. Bu yüzden ev taşıma konusunda profesyonel destek almak sizin için oldukça sağlıklı olacaktır. Çünkü yükünüz büyük ölçüde hafifleyecektir.

Ev taşımak.jpg

Ev Taşıma Ambalajları

Ev taşırken eşyalarınıza zarar gelmemesi için pek çok ambalaj kullanmak gerekir. Çok para vererek aldığınız ve severek kullandığınız eşyalarınıza zarar gelmemesi için özenli ambalajlar şarttır. Her eşyanın niteliğine uygun olan ambalajlar sayesinde tek bir tabağınız bile kırılmadan başarı ile taşınabilirsiniz.

Küçük boyutlardaki eşyalarınız için taşıma kolisi satın almak iyi bir çözüm olacaktır. 15,20,25 kilogram gibi çeşitli ağırlık taşıma kapasitesindeki bu koliler oldukça dayanıklıdır. Marketten aldığınız çıkma koliler gibi sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Özellikle sizin için değerli olan eşyalarınız için bu kolilerden satın alabilirsiniz. Kolilerin yanı sıra çeşitli boyutlarda bant almayı da unutmayın.

Eğer ki parça eşya taşımanız gerekiyorsa işiniz daha kolay olacaktır. Mesela eşyalı bir eve taşınıyorsanız ya da götürmeniz gereken sadece birkaç eşya ise taşıma arabası da sizin işinize yarayacaktır. Bu arabalar küçük boyuttaki portatif arabalardır. Bu sayede işinizi kolayca halledebilirsiniz.

Büyük boyuttaki mobilya ya da beyaz eşya gibi eşyalar içinse naylon ya da kumaş olan yumuşak, kabarık ambalajlar gerekecektir. Böylece tüm eşyalarınızı güvende tutmayı başarabilirsiniz.

Ev taşıma ambalajları.jpg

Profesyonel Taşınma

Ev taşıma işinin üstesinden kendi başınıza kalkmanız mümkün olmayacaktır. Mutlaka ki profesyonel bir yardım almak işinizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır. Eğer alanında iyi bir firma ile anlaşırsanız bahsettiğimiz ambalajlarla bile işiniz olmayacaktır. Çünkü yeni nesil firmalar sadece evinizi taşımakla kalmıyor, gerekli ambalaj işlerini de yapıyorlar.

Taşınırken satın alacağınız tüm ambalajlar ve kolilerden kurtulacaksınız. Sizin tek yapmanız gereken kişisel eşyalarınızı toplamaktır. Sizin için önemli olan eşyaları topladıktan sonra firma çalışanları tarafından diğer tüm eşyalar toplanacaktır. Tüm ambalajlar firma tarafından getirebileceği için sizi maliyetten de kurtaracaktır.

Yalnızca ambalaj işlemleri değil, eşyaların sökülmesi ve yeniden monte edilmesi gibi işler de yerine getirilecektir. Tek başına yapmanın mümkün olmadığı bu işler, ekip halinde kolayca ve kısa sürede bitecektir. Tüm bu işlemler sonucunda aynı gün içinde kolayca taşınmanız mümkündür.

Profesyonel taşıma .jpg

Asansörlü Taşıma

Yüksek binaların hızla çoğalması ile artık taşıma firmaları da asansör tercih etmeye başladı. Asansörlü taşıma sayesinde eşya yüklemek ve indirmek kısa süreceği için zamandan tasarruf sağlanacaktır. Avantajları yalnızca bununla da sınırlı değildir. Omuzlarda taşınmayan eşyalar sebebiyle işgücü tasarrufu sağlandığı gibi, aynı zamanda eşyalarınız etrafa çarparak zarar görmeyecektir. Sadece eşyalarınız değil, eşya taşınmayan apartman duvarları, merdivenleri de zarara uğramayacaktır. Böylece taşınmak her yönden külfet olmaktan çıkıp avantaja dönüşecektir.

Firma Seçin

Taşınma sürecinden korkuyorsanız bu korkuyu yenmek sadece süreçten emin olmaktan geçer. Eğer güvendiğiniz bir firma ile çalışarak işlerin çok kolay olacağına ikna olursanız taşınmak size o kadar zor gelmeyecektir. Hatta yeni yuvanıza yerleşmek ve güzel günlerin hayali ile istekli bile olacaksınız. Ancak bunun için güvenilir bir firma seçmek zorundasınız.

Firma seçmeden önce sitemizden ücretsiz teklif al seçeneğini değerlendirerek, size yardımcı olabilecek firmaları görebilirsiniz. Size vaat edilen işleri sorabilir ve diğer kullanıcıların firmaya yorumuna bakabilirsiniz.

Nakliyat ve Lojistik işleri için ihtiyacın olan en iyi ustalar Ustamgeliyor.com'da.

 

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler