Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Taşınırken profesyonel bir nakliye yardımı almanız için 10 sebep

Asırlardan bu yana var olan nakliyat işleri insanoğlu var olduğu sürece varlığını sürdürmeye devam edecek bir iştir.

Taşınmanız gerektiğinde eski yöntemlerdeki gibi bir kamyon bulup, kendi imkânlarınız ve mahalleden birkaç kişinin yardımı ile eşyaları kamyona karga tulumba yüklemeyi düşünmediğinizi ve artık bu tarz yöntemlerin kalmadığının farkındayız.

Nakliyat Hizmetler.jpg

Asırlardan bu yana var olan nakliyat işleri insanoğlu var olduğu sürece varlığını sürdürmeye devam edecek bir iştir. Değişen yaşam şartları, yükselen binalar gibi çeşitli nedenler ile gelişim gösteren nakliyat sektörü, kendi içerisinde farklı kollara ayrılmaktadır.

Nakliyat Fiyatları.jpg

Evini taşımaya düşünen kişiyi ise ilgilendiren kısın evden eve nakliyat alanıdır. Bu tercih edeceğiniz nakliyat firmasının özellikleri, deneyimi ve profesyonelliği yapacakları işin sonucu için oldukça önemli bir noktadır.

şehirler arası nakliyat ustamgeliyor.jpg


Tercih edeceğiniz nakliyat firmasının özellikleri

Nakliyat firması kurumsal olmalıdır. Kurumsal olarak çalışan firmalar, iş güvenliği, işçi hakları, eğitimli ekip gibi önemli özellikleri bünyelerinde barındırırlar.

Şehirler arası nakliyat fiyatları.jpg

Tercih etmeyi düşündüğünüz firmanın, eşyalarınız taşınırken sigortalatıp sigortalatmayacağını yahut taşıma öncesi gerçekleşecek zarara, hasara karşı karşılama yapılacağına dair bir sözleşme olup olmadığını sorun.

evden eve nakliyat.jpg

Evinizi taşımaya başlamadan önce, evinize keşif amaçlı kontrole gelinerek demonte edilecek eşyaların tespitinin yapılıp yapılmadığını sorun.

Nakliyat ustamgeliyor.jpg

Evden eve nakliyat firmasının, yaptığı iş üzerinde kaç yıldır deneyim sahibi olduğunu öğrenin.

Nakliyat İşleri.jpg

Evinizdeki eşyaların duvara sabit olan, lamba, dolap gibi duvarda monte edilen eşyaların çıkma ve diğer eve takma işlemini üstlenip üstlenmediklerini öğrenin.

nakliyat firması ustamgeliyor.jpg

Mutfak eşyalarının boşaltılma ve ayrı bir şekilde paketlenme işlemine dikkat edilmesi gerektiğini özellikle belirtin.Paketlenme sırasında eşyaların doğru bir şekilde sıralanmasına dikkat edilmeli. Kırılacak eşyaların üzerine başka kolilerin konulması eşyalarınıza zara gelmesi anlamına gelecektir. Bütün bunları en başında konuşmanızda oldukça fayda var.

Nakliyat Fiyatları ustamgeliyor.jpg

Kolilerin üzerine neyin ne olduğu, hangi odanın paketi olduğu yazılması, yeni evinize eşyaların götürüldüğünde kolayca ayırt edilmesine ve zamandan tasarruf edilmesine yardımcı olacaktır. Son olarak ve en önemli maddelerden biri olan ücret konusunu mutlaka en başından konuşarak net bir kararda mutabık olun.

Şehiriçi nakliyat.jpg

Asla açık bir kapı bırakmayın. İşlemin başı ve sonu hakkında ayrıntılı bir konuşma yapın. Daha sonra nakliyat işlemi süresinde hangi işlemlerin ekstraya gireceğini ve bilginiz olmadan ekstra işlemlerin yapılmaması gerektiği konusunda net olarak konuşarak anlaşın.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler