Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Stilinizi duvarlarınıza yansıtın

Modaya değil de kişiliğinize uygun renk seçmeniz evinizi kısa sürede demodeye düşürmekten kurtaracaktır.

Evlerimizde dekorasyon duvar bayasından başlar. Bu demek oluyor ki kişiliğinizi yansıtan bir  tarzı evinize yansıtmaya iç mekan boya' dan başlatabilirsiniz. Her konuda olduğu gibi renklerin modası da gelip geçicidir. Modaya değil de kişiliğinize uygun renk seçmeniz hem evinizi kısa sürede demodeye düşürmekten kurtaracak  hemde ruhunuza hitap eden bir yuvada kendi tarzınızı yansıtmanızı sağlayacaktır.

Boya ve badan ustası.jpg

Açık tonlar diğer tonlara oranla daha tercih edilen renkler arasındadır. Evinizi daha geniş ve aydınlık gösterir. Koyu renkler ise evlerinizi gelişmiş ve samimi gösterir, büyük ve geniş odalarda sıcak bir ortam sağlar. Kişiliğiniz ve tarzınızı iyi tanıyorsanız iç mekan boya da bu öneriler sizi doğru yönlendirmeye yardımcı olacaktır.

İç mekan boyama.jpg

Evinizi boyatmadan önce ilk yapacağınız şey: Hangi renk boya istediğinizi belirleyerek işe başlamak olacaktır. Kendinize en fazla 4 olmak üzere renk seçin ve fazla renk kullanımının karışık,dağınık ve yorucu olacağını unutmayın. Ayrıca renk seçerken seçeceğiniz renklerin sizi etkileyeceğini de göz ardı etmeyin.

Boya ustası fiyatları.jpg

Bazı renklerin fazla kullanımı sizde ve sevdikleriniz de öfke gibi ters etkilere neden olabilir. Kendinizi renkler ve etkileri hakkında donatırsanız iç mekan boya da doğru tercih yapmanız sandığınız kadar zor olmayacaktır. Renklerin eşyayı ve evi büyük veya küçük göstermek gibi bir gücü olduğunu da unutmamak gerek.

boya ustası.jpg

Sadeliği çekici buluyorsanız boya seçimlerinizi bire düşürmelisiniz. Ayrıca iç mekan boyasında tüm odalarda tek renk kullanmalısınız. Daha yumuşak ve nötr tonlar size daha çok hitap edecektir. Eğer daha marjinal ve çarpıcı bir hava istiyorsanız mat ve saten boya alternatiflerini kullanarak çizgili bir duvar elde edebilirsiniz. Küçük bir etki için aynı renkte farklı boyalar da kullanabilirsiniz.

Boya işi.jpg

Duvarlarınızı yenilerken doğru boya rengini seçmek, istediğiniz görünümü elde etmek için önemlidir ancak boyayı doğru yapmanın önemini de göz ardı etmeyin. Tek bir yanlış hareket mekânınızın görünümünü tamamen değiştirebilir. Bu yüzden sizlerde profesyonel ustalarımızdan öneriler alabilir temiz ve hızlı hizmetten faydalanabilirsiniz.

Boya ve badana için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler