Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Prefabrik ev yaptırmak isteyenlerin bilmesi gerekenler

Eğer sizin de hayalinizde güzel bir ev sahibi olmak varsa ve her geçen yıl yükselen konut fiyatları belinizi büküyorsa bu yazı tam size göre

Eğer sizin de hayalinizde güzel bir ev sahibi olmak varsa ve her geçen yıl yükselen konut fiyatları belinizi büküyorsa size önerimiz prefabrik evler olacak.

prefabrik ev.jpg

Göstermiş olduğunuz arsanın üzerine yaklaşık 6 ila 10 gün içerisinde kurulan bu evlerin ortalama ömrü ise 50 yıldır. Uzun yıllar ilk günkü gibi kullanabileceğiniz prefabrik evlerde ekstra masraf yapmanız ise %20 ihtimal de bir olmaktadır.

prefabrik ev-ustamgeliyor.jpg

Eğer zevkiniz için isteğinize bağlı bir masraf yapacaksanız ayrı, fakat mecburi masraflar çıkartmamaktadır. Tıpkı hayallerde sınırın olmaması gibi prefabrik ev modelleri de sınırsız çeşit ve modele sahiptir. Yazlık ev, kışlık ev veya her mevsime uygun talep edin fark etmez.

prefabrik ev fiyatları.jpg

Büyük, küçük, orta, iki katlı, üç katlı, teraslı, balkonlu.  Her türde ve modelde olan evler ile oldukça sevilen ve tercih edilen prefabrik evler, özellikle de yazlık ev yaptırmak isteyenler için oldukça sık tercih edilen çeşitler arasında yer almaktadır.

2 katlı evler.jpg

Prefabrik konut seçiminde karşınıza çıkacak ilk unsur, evin kat sayısı ve oda sayısı olacaktır. Az önce de belirttiğimiz gibi prefabrik evler bahçeli ve tek katlı olabileceği gibi, Çift katlı daire şeklinde de üretilmektedir. Bu özelliklerle birlikte bilmeniz gereken diğer konu ise prefabrik evler kare, dikdörtgen ve uzun olarak şekilleri bulunduğudur.

prefabrik evler-prefabrik konutlar.jpg

Bu süreçte hayallerinize uygun çizdirerek yaptırabileceğiniz prefabrik evler, hazır yapılmış olanlarından da seçebileceğiniz geniş bir seçenek yelpazesine sahiptir. İçerisinde bir adet tuvalet, banyo bulunan, bir orta boy odası, iki büyük odası, bir geniş bir mutfağı, bir geniş balkonu olan standart bir ev de tercih edebilirsiniz.

dubleks prefabrik ev.jpg

Dubleks olan iki tuvalet banyosu olan, girişleri hem ayrı hem ev içerisinden olan yahut asma tavanlı sıradan ve zevkinize yönelik çizilerek yapılmış olan bir ev de tercih edebilirsiniz. Bu tamamen sizin isteğinize göre şekillenecek bir durumdur.

prefabrik ev fiyatları-sutamgeliyor.jpg

Prefabrik evlerin fiyatları nedir?

Prefabrik konut fiyatları için net bir rakam vermek doğru olmaz. Çünkü ev fiyatları yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi seçmiş olduğunuz özelliklere göre şekillenmektedir.


Prefabrik İşleriniz için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler