Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Panjur ve kepenk sistemleri

Panjur sistemlerinin önemli bir özellikleri de sizler dışarıyı izlerken dışarıdan sizlerin görünmemesidir.

Plastik veya ahşaptan yapılan, açılıp kapanabilir özelliğe sahip olan düzeneklere panjur adı verilir. Panjurlar, pencerelerinizi sizi dış etkenlerden koruyacak ve evinizdeki ses ve ısı yalıtımına güçlendirecektir.

pembe panjur ustamgeliyor.jpg

Basit yapılı panjurlarda menteşeler ile birleştirilmiş birçok kanat bulunmaktadır. Bu kanatlarla olan bağlantı sayesinde açılıp kapanabilir sisteme sahip oluyor ve sizler isteğinize göre bu durumu kullanabiliyorsunuz.

panjur sistemleri ustamgeliyor.jpg

Panjur sistemlerinin önemli bir özellikleri de sizler dışarıyı izlerken dışarıdan sizlerin görünmemesidir. Bir nevi film işlevi görmektedir. Panjurların kapanması ile dışarıdaki ses engellenecektir ve bu da evinizi ses yalıtımına karşı güçlendirecektir.

panjur sistemleri.jpg

Kış aylarınızda evinize girecek olan kar, soğuk hava ve rüzgar da panjur sayesinde engellenecek ve sizlere ısı yalıtımı konusunda destek olacaktır. Soğuk hava, panjur ile pencere arasına dolarak evinize giremeyecektir. Yaz aylarında ise evinizin daha serin olmasına katkı sağlayacaktır.

panjur.jpg

Dışarı çıkarken camı açık bırakma korkusu çoğu insanda bulunmaktadır. Artık 'Camı açarsam birisi girer mi?' sorularından kurtulmanın tam vakti. Otomatik panjur sayesinde bu korkunuz artık tarih olacak.

panjur ustamgeliyor.jpg

Pencereniz ister kapalı olsun isterseniz de açık kalsın, panjurunuz kapalı olduğu sürece dışarıdan hiçbir şekilde fark edilmediği için, sizler için de herhangi bir sorun oluşturmayacaktır. Sineklik ihtiyacınızı da karşılayan panjur sistemleri, evlerinize girmek isteyen sinek ve böceklere de engel olacaktır.

kepenk sistemleri.jpg

Kepenk ise özellikle iş yerlerinde kullanılan, kapıları ve pencereleri dışarıdan gelen her türlü darbeye ve müdahaleye karşı koruyan bir üründür. Otomatik kepenk , günümüzde birçok kişinin kullandığı kepenk türlerinin başında gelmektedir.

kepenk sistemleri ustamgeliyor.jpg

Bunun sebebi ise otomatik kepengin kullanımının daha kolay ve pratik olmasıdır. Hırsızlara karşı iyi bir önlem aracı olan kepenkler, birçok iş yeri ve firma sahibi tarafından tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. Kepenkler kullanım alanları ve çalışma mekanizmalarına göre farklılık göstermektedir.

kepenk fiyatları.jpg

Otomatik panjur gibi otomatik kepenk de dışarıdan görüş mesafesini engeller ve dışarıdan bakan biri için içerisi hiçbir şekilde görünmez. Kepenk kullanımı kullanışı itibariyle oldukça basit olsa da, mekanik çalışma yapısına sahip olduklarından sizlere ufak tefek arıza çıkarabilir. Bunun önlemi için ise düzenli şekilde tamiratının ve kontrollerinin yapılması gerekmektedir. Kumanda sistemi ile çalışan kepenklerde, kumandasının bir tuşunun dahi zarar görmesi kepengi kapatıp açarken sizlere güçlük çıkaracaktır.

Panjur ve kepenk sistemleri için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor.com'da. 

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler