Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Neden iş yeri sigortası yaptırmalı? İş yeri sigortası yaptırmak zorunlumu?

İş yeri sigortası, iş yerinizin ve iş yeri içerisindeki tüm malzeme ve mekânı koruma altına alır.

İş yeri sigortası, atölye, depo, fabrika, imalathane, satış yeri gibi mekânları ve iş yerlerinde oluşabilecek kazalara karşı iş yerleri içerisinde bulunan iş malzemeleri, makineleri gerekli korumaları içeren bir sigorta paketidir.

konut sigortası fiyatları ustamgeliyor.jpg


İş yeri sigortası neleri kapsar?

İş yeri sigortası, iş yerinizin ve iş yeri içerisindeki tüm malzeme ve mekânı koruma altına alır.  Hangi konudan dolayı zarar görürse sigorta karşılar bakalım;

iş-yeri-sigortası-ustamgeliyor.jpg


Doğal afetler

  • Deprem
  • Yıldırım
  • İnfilak
  • Fırtına
  • Kar çöküntüsü

iş-yeri-sigorta-fiyatları.jpg


Kazalar

  • Hava, kara, deniz taşıtı çarpması
  • Yangın
  • Hırsız
  • Grev
  • Lokavt
  • Halk ve insanların yapmış olduğu kötü niyetli davranışlar.

işyeri-sigortası.jpg

Bunların yanı sıra işyerinizin kira kaybı, iş durması, alternatif iş yeri değişikliği masrafları gibi işinizin işleyişiyle alakalı oluşacak olan hasarları da içerisine alan iş yeri sigortası teminatları, fiks teminatların dışında birçok farklı kaza için de iş yerinizi koruma altına alabilir. Uzun yıllarınızı vererek maddi manevi emek harcadığınız işyerinizin başına bir kaza geldiğinde sigortalatmış olduğunuzu hatırlayarak alacağınız derin nefes her şeye değer bir duygudur.

iş-yeri-sigortalatma.jpg

İş yeri sigortası devlet tarafından henüz zorunlu tutulmasa da iş yeriniz ve sizin geleceğiniz için oldukça önemlidir. Örneğin; İş yerinde çıkabilecek ani bir yangın,  hırsızlık, cam kırılmaları, doğal afetlerin oluşturabileceği zarar ve olumsuzluklar koruma altına alındığı için tüm bu zararlarda iş yerinizin yani emeğinizin gitmesine izin vermeyip zararınız karşılanıyor.

iş-yeri-sigortalatma-ustamgeliyor.png

Yukarıda saymış olduğum sigorta içeriği ile ilgili ise şunu bilmelisiniz ki, her iş yerine standart paket yeterli olmayabilir. Bundan dolayı mutlaka standart sigorta paketi içeriğini kendi iş yerinize göre inceleyerek ek olarak ilave gereken kısımlara iş yerinize özel eklemeler yapmayı ihmal etmemelisiniz.

konut sigortası yapma ustamgeliyor.jpg


İş yeri sigorta fiyatları nedir?

Her iş yerinin kendine özgü riskleri ve özellikleri olduğu için doğal olarak sigorta fiyatları da oldukça değişim gösterecektir. Çoğu zaman bir yıllık süre için yapılan sigorta fiyatları da değişim göstermektedir.  Genel anlamda bir yıllık zaman da temin edilen sigorta hizmetleri bakımından her iş yeri kendi iş risk durumuna göre sigorta paketi yaptırmaktadır. Bu durum da doğal olarak fiyatlarda değişim göstermektedir.

İş yeri sigortasına dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor.com'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler