Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Mutfak dekorasyonu için; Hazır mutfak

Hazır mutfak alacağınız da da mutfak ölçülerinize bire bir uygun olarak üretilmiş modeli tercih ederek mutfağınıza uygulayabilirsiniz.

Hazır mutfak , ölçüsü ve modeli belli olan dolaplara verilen isimdir. Mutfağınızın ölçüsünü aldıktan sonra aynı ölçülerde istediğiniz mutfak dekorasyon tarzına uygun hazır mutfak modellerini inceleyerek hem zevkinize uygun hemde mutfak ölçülerinize uygun dolabı seçebiliyorsunuz.

siyah mutfak dolapları ustamgeliyor.jpg

Hazır mutfak parça halde birbirinden ayrı ayrı halde gelmektedir. Monte istemi için içerisinde kurulum klavuzu ve vidaları ile gelen mutfak dolabı isterseniz aldığınız firma tarafından ekstra bir ücret karşılığında monte ediliyor, istersenizde siz kurulum klavuzuna göre monte ediyorsunuz.

mutfak dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Dolap alımında eviye ve bataryaların hazır mutfakların alımında içine dahil olmadığı ve bu monte işlemi için gerekli ürünleri ayrı olarak almanız gerektiğini hatırlatalım.

beyaz mutfak dolapları ustamgeliyor.jpg


Hazır mutfak fiyatları nedir?

Fiyat konusunda değişen ve geniş bir yelpazeye sahip olan hazır mutfaklar, dolabın yapımında kullanılan malzemeye, dolabın modeline, ölçülerine ve kaç bölmeden oluştuğuna göre değişiklik göstermektedir.

renkli mutfak dolapları ustamgeliyor.jpg

Seçtiğiniz hazır mutfak dolabı kurulumunu kendiniz yapmak isteyebilir ve bunun çok zor bir iş olmadığını da düşünebilirsiniz. Ufak bir el yatkınlığı ile altından kalkacağınız dolap montesi, içerisinden çıkan klavuza uyulduğu taktird e çok zorlanmayacağınız bir işlem olabilir.

mutfak dolabı modelleri.jpg

Mutfak montajı esnasında gerekli olan malzemeler vida, menteşe gibi ürünler kutunun içersinden çıkıyor, fakat bu ürünlerin gereği gibi işlev görmesi için monte ederken kablolu veya şarjlı vidalama aleti, çekiç, metre ve su terazisine ihtiyacınız olacaktır.

gri mutfak dolapları.jpg

Eğer mutfağınızın duvarlarını boyamak, zeminini kaplamak gibi planlarınız varsa kutusu açmak ve monte etmek için hiç acele etmeyin. Bu işlemin mutfak montaj işleminden önce yapılması gerekir ve kuruduğundan emin olunana kadarda hazır mutfak dolabı duvara monte edilmez. Mutfak dekorasyon edilirken en sık kullanılan ürünlerden biri olan hazır mutfak dolabı renk ve model olarak geniş bir yelpazeye sahip olduğu için yeni taşınanların, mutfağından sıkılanların en sık tercihleri arasındadır.

ikea mutfak dolapları.jpg

Dekore edeceğiniz mutfağınıza bir broşürde beğenilen yada mağazada sergilenen model mutfağı alıp evinize götüremezsiniz. Kendi mutfağına göre tasarım yaptırmanız gerekir. Hazır mutfak alacağınızda da mutfak ölçülerinize bire bir uygun olarak üretilmiş modeli tercih ederek mutfağınıza uygulatabilirsiniz.

Mutfak dolabına dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler