Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Membran kapı tercih etmek için geçerli nedenler

Kullandığımız birçok kapı çeşidi olup çoğunun da aktif kullanıldığı bu dönemde listenin enleri başında membran kapılar gelmektedir.

Kullandığımız birçok kapı çeşidi olup çoğunun da aktif kullanıldığı bu dönemde listenin enleri başında membran kapılar gelmektedir. Suya ve ısıya dayanıklı, kansorejen madde içermeyen, bakteri barındırmayan ve üretmeyen hijyenik yapıda özel olarak üretilen PVC ürünlerine membran adı verilmektedir.

kapı-modeli-ustamgeliyor.jpg

Ev dekorasyonu içerisinde kapı modelleri en çok göze çarpan ve dikkat çeken etkenlerden biridir. Ev içi dekorasyonun oldukça dikkat çeken ve evin dekorasyonu her ne kadar şık ve dikkat çekici olursa olsun kapı modelleri eski, deforme olmuşsa evin genel atmosferi de anında bozulur.

kapı-modelleri.jpg

Ev dekorasyonu içinde membran oda kapıları olarak kullanılırken bir diğer yandan da mutfak dolabı kapağı olarak da kullanılmaktadır. Evin dekorasyon ve kalite atmosferini şık ve kaliteli göstermek için oldukça sık kullanılan membran kapılar ile aynı zamanda daha uzun ömürlü kapı modelleri tercih edilmektedir.

iç-kapı-modeli.jpg

Ev içersin de daha uzun ömürlü, daha şık ve hijyenik bir kapı modeli isteyenler için oldukça ideal bir tercih olan membran kapılar aynı anda bütçenizi zorlamamaktadır.

membran-kapı.jpg


Membran kapı neden tercih edilmeli?

Yeni bir ev yaptırdıysanız veya kapılarınızda değişiklik yapmayı düşünüyorsanız membran kapı modelleri mutfaktan, salona kadar tüm ev dekorasyonun da kullanabileceğiniz özellikte üretilmiştir.

iç-kapı-modelleri.jpg

Dünya Sağlık Örgütü onaylı olan membranın çocuklu aileler tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilmesi, aynı zamanda kreşler, ana okulları, hastane ve eczaneler gibi hijyen açısından dikkatli olunması gereken alanlarda sıklıkla tercih edilmektedir.

kapı-modelleri-ustamgeliyor.jpg

Hazır olarak üretilen membran kapılar ile evinizde farklı tarzlar oluşturabilirken camlı, camsız, bohem, rustik birçok seçeneği bir arada kullanabilirsiniz. Rustik bir tarz ile dekore ettiğiniz oturma odanızda rustik bir kapı modeli kullanırken, bohem bir yatak odası için aynı tarzı kullanmak zorunda kalmayarak yine dekorasyonunuza uygun bir tarz olan bohem bir kapı modeli tercih edebilirsiniz.

kapı-fiyatları-ustamgeliyor.jpg

Birçok kapı içerisin de en çabuk temizlenen ve bakteri barındırmayan özelliği ile en çabuk temizlenen kapı modelleri arasında yer almaktadır. Yalnızca ılık su ile kolayca temizleyebileceğiniz membran kapılara herhangi bir kimyasal kullanmanıza gerek olmamaktadır. Ekstra oluşacak herhangi bir leke gibi durumlarda ise doğal ahşap temizlemem ürünleri ile kolayca temizleme işlemi yapabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler