Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Marangoz sektörü ve yatak odası

İstediğiniz mobilyayı mağazalarda bulamadıysanız sorun değil. Siz tasarlayın marangoz ustaları yapsın!

 

Yatak odası , fazlasıyla vakit geçirilen bir ortam olmasına rağmen diğer odalara verilen önem yatak odalarına verilmeyebiliyor. Aslında olması gereken şey, evinizin sadece bir odasına değil her odasına önem vermeniz gerektiğidir.

dolap ustamgeliyor.jpg

Sizler de yatak odalarınızı daha özel bir odaya dönüştürmek istiyorsanız, gerekli olan şeyler arasında hayalinizde bir yatak odası tasarlamak ve hayalinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak bir marangoz ustası bulmanız gerektiği olmalıdır.

dolap yapımı ustamgeliyor.jpg

Eğer odanız büyükse alanınız daha da büyüyecek ve sınırlamalarınız da bir o kadar azalacaktır. Bu şekilde hayal gücünüze katkı sağlayarak istediğiniz yatak odasına kavuşmanız mümkün olacaktır.

marangozcu ustamgeliyor.jpg


Yatak

Öncelikle yatak konusunda bir keşfe çıkalım. Yatağınızda ya tam açık renkler ya da tam koyu renkler kullanmalısınız. Bu işlem odanızın dekorunu kurarken sizlere fazlasıyla yardımcı olacaktır. Yatak başlığınızın rengine göre yatak örtünüzü ve dekorasyonunuzu şekillendirebilirsiniz.

mobilya ve marangoz ustası ustamgeliyor.jpg

Yatak boşluğunuzda koyu renkleri tercih edecekseniz, odanızın dekorunda sizlere açık renkler eşlik etmelidir. Aynı zamanda açık renkleri tercih edecekseniz, daha fazla seçeneğiniz olacak ve birçok renkten faydalanabiliyor olmanız mümkün olacaktır.

marangoz.jpg


Dolap

Sonrasında dolap konusunda yardıma ihtiyacınız olacak. Açık renk bir yatak ve başlığı seçtiyseniz yine açık renkli bir dolap odanızı daha ferah bir hale getirecektir.

mobilya ve marangoz.jpg

Odanız yeterince büyükse, dolaplarınızı duvara gömmeli bir şekilde kullandığınızda alanınıza katkıda bulunacak ve daha fazla eşya kullanmak için odanızı daha kullanışlı bir hale getirmiş olacaksınız. Beyazın tonlarında kullanacağınız dolaplarınız her zamane odanıza ferahlık katacaktır.

marangoz ustamgeliyor.jpg

Diğer odalarınızdaki gardolap yerine daha büyük ve kullanışları olan dolap, daha fazla eşyanızı kullanabilmeniz için tasarlanmış olup, dolabınızın içlerinizi de kendinize özel kullanıma hazır edebilme imkanına sahipsiniz. Bu sayede kendi düzeninizi oluşturarak, eşyalarınızın yerlerine kolayca alışacak ve sonrasında keyifle kullanabilirsiniz.

marangozcu.jpg

Yatakların başında bulunan komodinleriniz de sizlere ve odanıza keyif verecektir. Yatak başında kullanılan komodinlerinizin de seçimi sizlere ait olmalı ve tamamen kendi zevkinize ve isteğinizi göre dizayn etmelisiniz. Yatak odanızın daha ferah görünmesini istiyorsanız, yatağınızın odaya uzak olmasına dikkat etmelisiniz. Bu konum odanızı daha ferah bir hale getirecektir.

Mobilya ve marangoz işleri için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor.com'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

 

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler