Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Madde madde ofis taşıma önerileri

Ofis ve işyerlerini taşımak artık ustamgeliyor.com ile daha zahmetsiz ve daha kolay!

İşlerinizin büyümesi ile yahut kadronuzun büyümesi gerekçesiyle ofisinizin değişmesi gerekiyor ve bu sizi korkutuyor. Kokmayın size düşen iş kısmında size en pratik şekilde işinizi nasıl halledeceğinizin bilgisini vereceğiz. Ofis taşıma işinde ilk etapta yapmanız gereken tıpkı ev taşıma işinde olduğu gibi gerekli boyutlarda, gerekli kolileri tedarik etmek ve gerekli koli bandı ihtiyacını temin etmek olacak.

ofis taşıma.jpg


Aygıtları
toparlayın

Koliler ve bant temin edildikten hemen sonra taşıma işine ilk önce kullandığınız telefon, bilgi sayar, yazıcı gibi aygıtların kablolarını toparlayarak başlamalısınız. Tüm kabloları aynı poşete koyarak kaybetme yahut kaybolma riskini de azaltmayı ihmal etmemelisiniz.

ofis taşıma fiyatları ustamgeliyor.jpg


Elektronik
dikkat!

Bilgisayar gibi elektronik eşyalarınızı kabarcıklı naylon koruma poşetine sararak bantlayın ve koliye o şekilde yerleştirin. Koli içerisine yerleştirdiğiniz elektronik eşyanın koli içerisinde boş kalan kısımlarına hava kabarcıklı naylon poşet ile destek yapmayı da sakın ihmal etmeyin.

Nakliyat Fiyatları (2).jpg


Masa
takımı ve mobilyaları özenle paketleyin

Ofis taşıma işleminde masa sandalye paketleme en çetrefilli iştir. Genelde ofis mobilyaları kurumları üçüncü parti şirketler tarafından yapılmış olup sökülmeden paketlenmesi gereken mobilyalardır.

Nakliye firmaları dâhil olmak üzere ofis mobilyaları sökülmediği için (istisna olarak sökülen mobilyalar mevcuttur) hava kabarcıklı naylon koruma poşeti ile bolca sarılarak muhafazası edilmektedir. İlgili ofis mobilyaları sarıldıktan sonra mutlaka sıkıca koli bandı yardımı ile bantlanmalıdır. Aksi takdirde kolayca açılarak mobilyanın zedelenmesine neden olacaktır.

ofis taşıma ustamgeliyor.jpg


İşinize ait önemli evraklara dikkat!

İster evden eve nakliyat olsun ister ofis taşıma fark etmeksizin taşınma esnasında en sık karşılaşılan sorunlardan biri eşyaların bu esnada kaybolması oluyor. Özellikle yükte hafif, boyutu küçük eşyaların çok daha çabuk kaybolması taşınma esnasında önemli olan evraklarınız konusunda ciddi titizlik göstermeniz anlamına gelmektedir. Evrakları bir evrak çantasına yahut ayrı bir çantaya koyarak hepsinin orada olduğundan emin olun.

Nakliyat Fiyatları.jpg


Ekran ve monitör paketleme

Tv ekranları ve bilgisayar, dizüstü monitörleri oldukça hassas materyaller olup en ufak darbede kullanılamaz hale gelebilecek ürünlerdir. Bu yüzdende paketleme konusunda gösterilmesi gereken hassasiyetin taşıma esnasında da gösterilmesi gerekmektedir. Üzerine yazılmalı ve mümkün mertebe monitör kolisinin üzerine başka bir koli konulmamalıdır.

Ofis veya ev taşınmalarında oldukça fazla ayrıntı olduğu gibi oldukça da zor bir süreçtir. Özellikle İstanbul nakliyat firmaları kalabalık olan şehirde sık sık yaşanan taşınmalardan dolayı işlerinde usta olarak deneyim sahibi olmuş durumdalardır. Sizde altından kalkamayacağınız bir iş olduğunu düşünüyorsanız nakliyat firmaları ile çalışabilir birçok avantaja sahip olabilirsiniz.

Nakliyat hizmetleri için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor.com'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler