Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Klozet Modelleri Arasından Nasıl Seçim Yapılır?

Ustamgeliyor’da klozet modelleri hakkında çeşitli bilgiler edinmek ve karar verebilmek için yazımızı mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz.

Klozet Modelleri

Genel olarak klozet modelleri incelendiğinde iki farklı modelin olduğunu görmek mümkündür. her ne kadar daha da alt kısımlara ayrılsalar da genel olarak iki çeşittir diyebiliriz. Bunlar alttan çıkışlı ve asma klozetler olarak sayılabilir. Ancak bunlar duvara yapışık ya da ayrı olmaları gibi özellikler yönüyle de farklı seçeneklere ayrılmaktadır.

Alttan çıkışlı klozet modelleri direkt olarak yer ile temas halindedir. Bu sebeple çok ağır kimseler dahi bu klozeti rahatlıkla kullanabilirler. Bunun yanı sıra asma klozetler de klozet takımı yan duvara monte edilmiştir. Bu sebeple de çok ağır kimselerin kullanması riskli olabilir. Ancak belirtmek gerekir ki asma klozetler de hayli şık görünmektedirler.

Seçimde Dikkat Edilecekler

Klozet seçimi yaparken yukarıdaki saymış olduğumuz modellerden hangisini kullanmak istediğinize karar vermeniz gerekmektedir. Bunların yanı sıra duvara yapışık olan klozet modellerini seçerken göz önünde bulundurmanız gereken bir husus bulunmaktadır. Bu husus da herhangi bir arıza olması halinde tamir işlemleri duvarın içi açılarak yapılacağıdır. Bu da sizlere çok daha fazla masrafa neden olabilecektir. Ancak şıklık noktasında elbette ki diyecek bir sözümüz yoktur.

klozet (3).jpg

Klozet su tesisatı nasıl yapılır ya da tamir edilir diyorsanız bunun için kesinlikle usta ellerin dokunması gerektiğini ifade edelim. Bunun için ilk olarak sorun tespit edilmektedir. Ardından da eğer sorun tesisattan kaynaklanıyorsa bu durumda müdahale buraya yapılacaktır. Ancak sorun başka yerden kaynaklı ise bu durumda hiç tesisat ile uğraşılmayacaktır.

Klozet Montajı

Klozet montajı yapmak hayli zor ve teknik bir iştir. Bu iş için en az iki kişi olmalıdır. Bu kişilerden birisinin usta olması yeterlidir. Diğeri sadece klozeti tutmak gibi basit işler yapacaktır. Tesisatlar bağlanıp her şey tamamlandıktan sonra klozet adaptörü ile de tamamen sabitleme işlemleri yapışmaktadır. Bu sayede klozet kullanıma hazır bir halde sizlere teslim edilmektedir. Sizler de bu eşsiz hizmetlerimizden faydalanmak için daha da geç kalmayın deriz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler