Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Kış tatilinde gidebileceğiniz 5 ülke

Her ne kadar yaz ayları tatil dönemi olarak bilinse de kış tatilinin keyfide bir başka. İşte kış tatili için gidebileceğiniz ülkeler:

Birçok kişi tarafından sonbahar ve kış hüznü çağrıştırsada tatil yapmak için oldukça ideal dönemlerden biridir. Çoğunlukla yaz aylarının tatil yapma dönemi olarak bilinse de kış tatili bekleyende hayli fazla kişi vardır.

kış tatili.jpg

Özelliklede sonbahar dönemi tatil için mükemmel bir dönemdir. Eğer sizde tatil için bu dönemleri bekleyendenseniz işte kışın gidilecek ülkeler:

belçika kış tatili.jpg

  • Belçika

Sonbaharda yapılacak kış tatili denildiğinde akla ilk gelen orta çağ ülkesi Belçika,  Batı Avrupa’da yer alan ve oldukça küçük bir ülkedir. Ulaşımı konusunda da oldukça rahat edebileceğiniz bu harikalar diyarında gidip görmeniz gereken şehirlerin başında Brugge gelmektedir. Brugge, tarihi binaları ve sandal turu yapabileceğiniz kanalları ile son baharın en güzel manzarasını beğenilere sunmaktadır.

İtalya-tatili.jpg

  • İtalya

Sonbahar, İtalya da gezmek ve turistlik bir tatil yapmak için mükemmel bir zaman. Tarihinden yemeklerine, büyük meydanlarından mahalle aralarına kadar keyifle gezebileceğiniz İtalya şehirlerinin en başında Roma gelmektedir. Her köşesi kültürel bir miras kokan İtalya, özellikle de sonbaharda gidilecek ülkeler arasında en başta yer alan ve kültürel miras düşkünü kişiler için oldukça ilginç bir deneyim olacaktır.

norveç kış tatili.jpg

  • Norveç

Norveç, tam bir doğa ve medeniyet harikası ülkelerin ilk sırasında yer alır. Rotanızın biraz daha uzağa uzanmasını istiyorsanız ve bir doğa aşığıysanız mutlaka gidip görmeniz gereken bir ülkedir Norveç. Dünya mutluluk listesinin en üstünde yer alan Norveç; kırmızı, turuncu ve sarı renklerinin hâkim olduğu parklar, küçük dereleri, dünyaca meşhur heykelleri ve bol oksijeni ile meşhurdur.

Yunanistan tatili.jpg

  • Yunanistan

Çoğu kişi için Yunanistan eşittir adalar olsa da oldukça büyük bir kültürel mirasa sahip olan Atina, sonbaharda gidilecek mekânlar arasında birinci sırada yer almaktadır. kışın gidilecek ülkeler arasın Yunanistan oldukça akıllıca bir seçimdir.

Kanada-kış tatili.jpg

  • Kanada

Kanada tam anlamıyla bir doğa harikası olarak kış tatili için oldukça ideal mekânlar arasında yer almaktadır. Dağların çevresinde, göllerin kenarında oldukça huzur dolu insanların etrafında doğaya ait tüm renklerin birleşimini doyasıya yaşayabileceğiniz bir ülke. Tarihi binaları, olağan üstü doğasıyla unutulmaz bir deneyim yaşayacağınız sonbahar tatili için Kanada harika bir tercih olacaktır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler