Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İskandinav tarzda ferah evler

İskandinav tarzın ana rengi beyaz olmakla birlikte gri ve tonları da bu tarzın ana renkleri olarak bilinmektedir.

İskandinav tarzın genel özelliği;  nötr renkler, doğal malzemeler ve üzerinde barındırdığı doğal unsurların olmasıdır. Bununla birlikte bu tarzın en temel renk paleti, çok açık tonlar ve abartıdan uzak basit renklerden oluşmasıdır.

Ev dekorasyonu.jpg

İskandinav tarzın ana rengi beyaz olmakla birlikte gri ve tonları da bu tarzın ana renkleri olarak bilinmektedir. Günümüz şartlarında hayallerimizi süsleyen geniş, müstakil, bahçeli evlere metropol şehirler de ulaşamasakta apartman dairelerimizi iskandinav tarzıyla hem doğallığı hem de ferah ve genişliği ile yakalamamız mümkün. Gelin iskandinav tarzla apartman dairelerimizi nasıl daha ferah ve doğal hale getiririz 3 maddeyle inceleyelim;

Dekorasyon.jpg

1) SADELİK 

İskandinav tarz da sadelik ve sıcaklık  ana unsurdur. Bu tarzı oluşturabilmek için olabildiğince az eşya kullanılmalıdır. Bu da evde bize daha geniş yaşama alanı kalması ve evin daha ferah olması anlamına geliyor. Özetle iskandinav stili dekorasyonunda en önemli husus sadeliktir. Gözü yormayan sade tasarımlar dekore edilerek gereksiz eşyalardan uzak durulur.

İskandinav dekorasyon.jpg

2) RENKLER

İskandinav tarzın bir diğer temel unsuru ise renklerdir. Bu tarzın en çok kullanılan ana rengi beyazdır. Evin tavan ve duvarları evi daha ferah göstermesi için beyaz olarak kullanılır. Genellikle beyazlara bürünmüş odalarda da açık renk mobilyalar tercih edilir.

Koridor dizaynı.jpg

3) IŞIKLAR

İskandinav tarzın bir diğer temel unsuru da ışıklardır. Ferah ve aydınlık mekanlar oluşturabilmek için  mümkün olduğunca doğal ışıktan faydalanmak önemlidir. Ayrıca pencereleri olabildiğince büyük, açık veya saydam perde tercih edilir. Böylece eviniz gün ışığının enerjisinden faydalanmış olacak.Tabi kuvvetli bir tavan lambası da ferah bir görüntü için olmazsa olmaz kurallardan bir diğeridir.   

İskandinav ev dekorasyonu.jpg

İskandinav bir tarzı eviniz de yakalamanız az eşyalı, açık tonlu ve ferah bir ortamı yakaladığınız anlamına geliyor. Esas olan da evlerimizin ferah ve rahat edeceğimiz dizayna sahip olması değil mi?

Dekorasyon işleriniz için ihtiyacınız olan en iyi ustalar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler