Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Isı Yalıtımı Nasıl Yapılır?

Ustamgeliyor’da ısı yalıtımı sistemleri ile ilgili olarak her konuda gereken geri dönüşleri alabilirsiniz.

Isı Yalıtımı Sistemleri Nelerdir?

Öncelikle sizlere ısı yalıtımı ile ilgili bilgi vermek isteriz. Şöyle ki, ısı yalıtımı, sıcak ve ya soğuk havanın, konutlarınızın içerisine girişini ve dışarısına çıkışını önlemektedir. Isı yalıtımı sistemleri sayesinde sizler de çok başarılı geri dönüşler alarak, çok daha avantajlı şekilde gerek evlerinizde gerekse iş yerlerinizde tasarruflu bir sisteme dönüş yapabilirsiniz. Isı yalıtımı ile ilgili olarak şöyle bir örnek vermek gerekirse, hem dışarının soğuğunu kışın içeri almayacak ve dolayısıyla doğalgaz ve ya kullandığınız diğer yakıtlardan yana avantaj sağlayacaksınız hem de dışarı çıkarmayacak ve dolayısıyla evinizin sıcaklığını belirli bir seviyede tutmuş olacaksınız.

Isı Yalıtımında Hangi Malzemeler Kullanılır?

Isı yalıtımı malzemesi ile ilgili olarak sizlere bir çok şeyi örnek olarak gösterebiliriz. Cam köpüğü, Fenol köpük, Poliüretan köpük, Polietilan köpük, Extrude Polistran köpük, Genleştirilmiş polistran levhalar, Taşyünü ve Cam yünü bunlara örnek gösterilebilir. Her malzeme de kullanılmakta ve farklı amaçlara hizmet etmektedir. Bu sayede ısı yalıtımı sistemleri konusunda en başarılı sonuçlar ortaya çıkarılmaktadır. Her dönemde kullanılabilecek bir artı sunduğu için son yıllarda çok fazla tercih edilmektedir.

20160406T100820501041603008) Yalıtım Uygulaması Yapılan Bina (Uygulama Esnasında).jpg

Isı Yalıtımı Yaptırmanın Avantajları Nelerdir?

Isı yalıtım faydaları ile ilgili olarak ilk önce özellikle söylememiz gerekir ki, gerçek anlamda çok büyük avantaj sağlamaktadır. Bu avantajların başında kesinlikle yakıt giderleri gelmektedir. Kaldı ki, yazın da evlerde kullanılan klimaların daha az çalışması sağlanmış olacaktır. Bunun haricinde, evlerde bildiğiniz üzere rutubet olması durumunda özellikle romatizmal hastalıklara da sebep olabilmektedir. Ama doğru şekilde ısı yalıtımı yapılmış olan evlerde rutubet yerine sağlık olmaktadır.

Isı yalıtım işlemleri bu arada, Avrupa standartlarına uygun olarak daha ekolojik bir çevre oluşumunu sağlaması açısından çok büyük bir önem teşkil etmektedir. Bu arada bu sayede sağlamış olduğunuz tasarruf ortalama olarak %40 ile %60 arasında olmaktadır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler