Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İnce telli saçların 7 günde inanılmaz değişimi

İnce telli saça sahip olan kadınlar, zor şekil alan, cansız duran, sönük ve çok çabuk kırılan saç cinsleri ile başı dertte olan kişilerdir.

İnce telli saça sahip olan kadınlar, zor şekil alan, cansız duran, sönük ve çok çabuk kırılan saç cinsleri ile başı dertte olan kişilerdir. Aynı zamanda kadınların en hassas noktaları hiç şüphesiz saçlarıdır. Bakımı, rengi, modeli derken sık sık oynanan saçlar yıpranır.

ince-telli-saç-bakımı.jpg

Yüksek ısıdaki düzleştirici, fön makinası, kimyasal boya ve açıcılar saçın kırılmasına, dökülmesine ve hatta yanmasına neden olur. Bu durum ince telli saçlar için çok daha olası durumlardandır.

saç-bakımı.jpg


İnce telli saçlar nasıl bir bakım uygulamalı?

Tüm cinsteki saçların yıpranmasına neden olan bu işlemler ince telli saçlarda çok daha fazla görülmektedir. Saç rengi açılsın diye kullanılan açıcı kimyasallar ince telli saçlara ciddi zararlar verir. Saçın yanmasına ve kopmasına neden olan bu kimyasalları ince telli saçlar da kullanılmaması tavsiye edilir aksi takdirde saçlarınız daha sağlıksız ve ince görünür.

saç-bakımı-yaptırma.Jpeg

Saçları sık sık yıkamak, saç derisindeki koruyucu tabakayı her gün kazımanız saçınızı savunmasız ve hassas durumda bırakır. İnce telli saçların bakımı diğer saç tellerine göre daha özen ister, özel şampuanıyla yıkanan saçlar mutlaka saç kremi ile durulanmalıdır. Bu sayede ince telli saçlarınız hafifler ve daha dolgun görünür.

saç-bakım-ürünleri.jpg


Saçı ince telli olanların kullanması gerekenler

İnce telli ve çabuk yağlanan saç sahipleri bu saçlara özel saç ürünlerini kullanmalı ve saçları için hangisinin daha iyi olduğuna karar vermelidir. Doğru ürünlerle daha hacimli ve çabuk sönmeyen saçlara sahip olabilirsiniz.

saçları-ne-besler.jpg

İnce telli saç sahibi olanlar için en iyi model orta ila kısa saç kesimidir. Saç ne kadar uzun olursa, kendisini daha da aşağıya çeker ve ağırlaşmış, git gide incelmiş bir görünüm ortaya çıkar.

saç bakım kremleri.jpg


İnce telli saç için maske tarifi

Bir adet yumurtayı yarım çay bardağı zeytinyağı ile karıştırarak, su ile nemlendirmiş olduğunuz saçlarınıza sürünüz. Yaklaşık1-2 saat beklettikten sonra ilk olarak ılık su ile durulayın ve saçınıza uygun olan bir şampuan ile yıkayın. Bu uygulamayı 7 gün boyunca düzenli bir şekilde uygulayın. Sonuç olarak saçlarınızdaki değişimi göz ile göreceksiniz.

1 Yorum

  • benimde saçlarım çok ince ve yipranmisti. bunun icin intense keratinin saf serumunu ve sac maskesini kullandım çok iyi geldi tavsiye ederim.

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler