Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Her Türlü İşinizin Ustası Burada

Gergi tavan genellikle ofis, plaza ve holdinglerde kullanılan, büyük bir prestij göstergesidir.

Gergi tavan genellikle ofis, plaza ve holdinglerde kullanılan, büyük bir prestij göstergesidir. Ustamgeliyor sitesi sizler için bu alanda en iyi ustaları bir araya getiriyor.

İster kurumsal olarak, isterseniz de bireysel olarak alacağınız hizmetler, piyasa koşullarına göre çok daha uygun oluyor. Sitenin kullanımı ise oldukça basit. Üyelik yapıp hizmet almak istediğiniz menüyü seçmeniz gerekiyor. Hizmet alacağınız noktayı birkaç fotoğraf ile gösterdikten sonra sizlere site aracılığı ile bu işinizi üstlenecek olan firmalar teklif vermeye başlıyor. Sizler ise güvenilirliğinden emin olduğunuz, müşteri memnuniyeti en yüksek ve fiyat politikası uygun firmayı seçebiliyorsunuz.

WhatsApp Image 2018-04-02 at 00.49.57.jpg

Kullanım olarak son derece basit bir dizayna sahip olan bu site üyelerinden herhangi bir ücret de almıyor. En zor ve zahmetli olan dekorasyon işleriniz için dahi alanında uzman firmalar ile çalışmak artık çok basit. Birden fazla firmanın sizlere teklif veriyor olması sayesinde kendinize en uygun usta kadrosunu seçebilme imkanı yakalıyorsunuz. Ayrıca talebinizi ilettiğiniz an itibari ile site hemen taramaya başlıyor ve vakit kaybetmeden sizlere onlarca teklif sunuyor. Artık bilmediğiniz firmalar ile çalışmak ya da güven veren bir firma arayışına girmenize gerek yok. Çünkü zaten bu site sizler için müşteri memnuniyetine önem veren ve profesyonel firmalar ile çalışıyor.

shutterstock_443740015.jpg


Ferforje Konusunda Uzman Bir Firma mı Arıyorsunuz?

Ferforje hizmetleri kaplamadan yapıya kadar çok geniş bir yelpazede değerlendirilen hizmetlerdendir. Dolayısıyla bu hizmeti almadan önce işinde uzman ve kaliteden ödün vermeyen bir firma ile çalışılmalıdır. Aksi halde düşük hizmet kalitesine yüksek tutarlar ödemek durumunda kalabilirsiniz. Sitede ferforje hizmeti veren onlarca usta ve firma sizleri bekliyor. Hatta müteahhitlik, inşaat, araç bakım onarım ya da SPA hizmetlerini dahi bu siteden oldukça ekonomik fiyatlara satın alabilirsiniz.

shutterstock_1043528755.jpg

Artık ehliyet almanın ne yaşı ne de cinsiyeti var. Dolayısıyla ileride araç alacağını düşünen hemen herkes ehliyet almak için başvurusunu yapıyor. Ancak ehliyet alınırken girilmesi gereken bir direksiyon sınavı olduğu unutulmamalıdır. Bu sınavı geçebilmek için de trafikte aracı iyi yönetmek şarttır. Eğer profesyonel birilerinden direksiyon dersi almak ve sıvanı sorunsuz geçmek isterseniz hemen siteye girin. Çünkü site sizler için direksiyon dersi de verebilecek bay ya da bayan eğitmenlere de yer veriyor. Saat başına ücretlendirilen bu hizmeti standart piyasa koşullarına göre çok daha ekonomik fiyatlara, uzmanları tarafından alabilirsiniz. Hatta eğer isterseniz Soru Sor kısmından doğrudan ustalara sorular sorabilirsiniz.

shutterstock_278722889.jpg


Güven Vermeyen Firmalara Fazladan Para Ödemeyin

Genellikle boya – badana, sigorta ve aracılık, tadilat, lojistik, nakliye, dekorasyon, ferforje gibi işleriniz için kendiniz bir usta arayışına girersiniz. Şanslıysanız sizleri arkadaşlarınız ya da yakın çevreniz bu konuda yönlendirebilir. Ancak bir firmanın ya da ustanın yenilikçi olup olmadığı, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve kullandığı malzemeler son derece önemlidir. Bu nedenle bazı işleri şansa bırakmamalı ve işinin ustasından yardım alınmalıdır. Bu site alanında en iyi ve deneyimli, yenilikçi, müşteri memnuniyetini ilke edinmiş firma ve ustaları bir araya getirmektedir. Böylelikle hata payı en aza indirilir ve aldığınız hizmetten memnun kalırsınız.

shutterstock_241295458.jpg

İşyeri ya da evlerinizdeki tavanların daha modern ve estetik görünmesini istiyorsanız bu siteden onlarca tavan ustası bulabilirsiniz. İsterseniz camlı ya da dekoratif işlemeler ile süslü tavanlara bu ustalar sayesinde sahip olabilirsiniz. Sizler için ücret araştırması yapan ve gün belirleyen site, size yalnızca ustayı seçmeyi bırakıyor. İster gergi tavan gibi ince işçilik isteyen, isterse asma tavan gibi basit ve kullanışlı bir hizmet satın almak isteyen herkes bu siteden işinin ehli ustaları bulabiliyor. Hem işlerini daha hızlı ilerletiyor, hem usta arayarak zamanını harcamıyor, hem de en ekonomik fiyatlardan faydalanıyor.

shutterstock_467359715.jpg

İhtiyacınız olan hizmet ne olursa olsun öncelikle bu siteden ücretsiz teklif al seçeneklerini değerlendirin. Çünkü site herhangi bir kar payı gütmüyor ve prensibi üyelerini korumaya yönelik. Dolayısıyla almak istediğiniz hizmet ne olursa olsun ilk olarak bu siteye göz gezdirmenizde fayda bulunuyor. Üstelik buradan kurumsal anlamda sürekli çalışacağınız ustaları da bulabilirsiniz. Direksiyon dersi gibi basit hizmetler verenden, müteahhitlik ve tesisat gibi kapsamlı hizmetler veren firmalara kadar her sektör tek bir çatı altında toplanıyor.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler