Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Gitar öğrenmeye ne dersin?

Gitar çalmayı öğrenmek konusunda oldukça fazla önyargı bulunmaktadır. Gitar öğrenmek sanıldığı kadar zor ve komplike bir işlem değildir.

Yeni bir enstrüman çalmayı öğrenmek müzik severler için oldukça eğlenceli bir işlemdir. Pek çok müzisyen gitar çalma isteği ile girdikleri bu yolda birkaç ay sonra hevesin alınmış olması, isteğin kaçmış olması, derslerin zor gelmesi gibi nedenlerde dolayı istenilen sonuca ulaşamayabilir. 

gitar özel ders ustamgeliyor.jpg


Gitar nasıl çalınır?  
 

Gitar öğrenmek  sanıldığı kadar zor ve komplike bir işlem değildir. Halk arasında gitar çalmayı öğrenmek konusunda birçok kulaktan dolma yanlış bilginin dolaşması isteği olan kişilerin geri adım atmasına veya başladıkları gitar özel ders alımını yarıda bırakmalarına neden olmaktadır. O halde gelin birlikte bakalım gitar çalma konusunda halk arasında dolaşan kulaktan dolma yanlış bilgiler nelermiş. 

gitar kursları.jpg


Gitar çalmayı öğrenmek konusunda doğru bilinen yanlışlar
 

Gitar çalmayı öğrenmek konusunda oldukça fazla önyargı bulunmaktadır. Öyle ki oldukça iyi müzisyenler bu tarz önyargılardan dolayı gitar öğrenemeyeceklerini düşünerek, gitar öğrenmek için eğitimine başlamayı bile düşünmüyorlar.   

gitar kursu ustamgeliyor.jpg

Şimdi gitar çalmayı öğrenme konusunda en sık yapılan hataları sizler için sıraladık; 

  • Gitar çalmayı öğrenmek için oldukça yaşlandım 
  • Gitar eğitimi için vaktim yok 
  • Gitar eğitimine başlasam bile yarıda kalır 
  • Solak oluşum gitar öğrenmeme engel olur 

gitar özel ders.jpg

Bu tarz asılsız bahaneler kişinin etraftan duyduğu gitar çalmanın zor oluşu ile ilgili duyumlardan dolayı, kendini sokmuş olduğu psikolojinin etkisidir. Oysa ki bu bahaneleri saydırmadan önce gitar çalmak ile ilgili asıl bilinmesi gereken bilgiler şöyledir; 

  • Gitar çalmak için yaşınızın kaç olduğunun hiçbir önemi yoktur. Kas hafızanızı ve  geliştirdiğiniz ve görsel destek aldığınız sürece yaşınızdan etkilenmeden gitar çalmayı kolayca öğrenebilirsiniz. 
  • Gitar çalmayı öğrenmeyi gerçekten istiyorsanız bunun için bir vakit oluşturabilir, gitar eğitimine özel bir program hazırlayabilirsiniz.  
  • Gitarı, Gitar kurslarında öğrenebileceğiniz gibi oldukça uygun fiyata gitar özel ders alabilirsiniz. Gitar için alacağınız özel ders kurs da öğrenme sürenizle birebir özel ders de öğrenme süreniz yarı yarıya daha çabuk olacaktır.
  • Gitar öğrenmenizin size yalnızca bir enstrüman öğrenmiş olmak gibi bir avantajı yoktur. Birçok avantajları olan gitar öğrenmek, beyindeki kas hafızasını geliştirerek beyin fonksiyonlarını geliştirir, sosyal, fiziksel ve zihinsel anlamda çok daha aktif olmanızı sağlar. 

Gitar özel ders için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor.com'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler