Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Evden Eve Nakliyat Hataları Örnekleri

Evden eve nakliyatta başınıza gelebilecek hatalardan kaçınabilmek için ustamgeliyordan nakliyat hatalarına göz atmanızda fayda var.

İlk taşınma deneyiminizde bazı hatalar yapmanız oldukça normaldir; ancak taşınma sürecine aşina olanlar bile aynı hataları yapabilmektedirler. Şehir içi nakliye için taşınacağınız yer oldukça yakın dahi olsa, çok fazla eşyanız olmasa da bahsedilecek olan hatalar, taşınma sürecinizi adeta bir kabus haline dönüştürebilir.

Zamanlama ve Planlama

Taşınma döneminizi mümkün mertebe fazlasıyla sıcak yaz günlerine veya yağışlı ve soğuk kış günlerine denk getirmemek evden eve taşıma sürecinde ciddi sıkıntılara yol açarak olması gerekenden daha fazla zaman alabilir. Aynı zamanda en az bir ay öncesinden araştırılıp seçilmesi gereken nakliye firmasının, taşınmadan yalnızca birkaç gün önce seçilmesi de sonrasında çok ciddi problemlere neden olabilmektedir.

Nakliyat firmalarının en yoğun oldukları günler genellikle hafta sonları olmaktadır. Bu nedenle taşınmanızı hafta sonuna planlamak ciddi bir zaman kaybına neden olmakla birlikte, yoğunluk trafiği nedeniyle evden eve taşımacılık aşamasında pek çok soruna da neden olabilmektedir.

Nakliye Sigortası

Nakliye sigortası yaptırmamak, taşınma sırasında en çok göz ardı edilen ve en çok arka plana atılan konulardan biridir. Hem haklarınızı önceden belirleyip bilmek ve karşılıklı anlaşma yapmak, hem de olası bir doğal afet durumunda eşyalarınızın güvence altında olmasını sağlamak adına yaptırılması gereken nakliye sigortasını yaptırmamak, taşınma aşamasındaki en büyük hatalardan biridir.

Sigortayı yaptırmadığınız zaman olası bir durumda herhangi bir hak talep edememe sıkıntısıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Aynı zamanda sigorta yaptırmaya yanaşmayan bir nakliye firmasıyla anlaşmak da yapılan en büyük hatalardan biri olmaktadır. Çünkü en baştan güvenilirlik çizgisinden ödün veren bir firmayla anlaşmak ciddi bir hata olacaktır.

Fiyat Hesaplama

Ödenecek para söz konusu olduğunda yapılan en büyük hatalardan biri, maddi hesaplamaların yalnızca uygunluğuna bakılmasıdır. Bu noktada göz önüne almanız gereken faktörleri inceledikten ve uygunluğuna karar verdikten sonra, şartları sağlayan firmalar arasından uygun olanı seçmek en doğrusudur.

Personelin tecrübe ve etkinliği, kullanılan aracın cinsi ve uygunluğu, taşıma sürecinde kullanılan teknoloji, paketleme, montaj ve demontaj gibi taşınma sırasında hayati önem taşıyan faktörleri göz önünde bulundurarak evden eve taşımacılık hesaplama sürecini gerçekleştirebilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler