Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ev temizliği yaparken pratik yolları deneyin

Temizlik işleri kimi zaman altından çıkılmaz bir hal alsa da temizlik firmaları ile artık ev temizliği daha kolay.

Temizlik işleri kimi zaman altından çıkılmaz bir hal alsa da aslında tüm işler gibi planlı ve programlı yapıldığı takdirde en zor iş bile altından kolayca kalkılacak bir kapasiteye sahiptir. Planlı yapılacak olan temizlik işi de böyledir.

Temizlik İşler.jpg

Ders çalışan, sınava çalışan bir öğrenci konunun ortasından çalışmaya başlarsa, çalışmak için tekrar konunun başına dönecek ve daha sonra mecburen tekrar bir önceki çalıştığı yeri tekrar edecektir.

Temizlik Firması (2).jpg

Temizlik de tıpkı bu şekilde belli bir düzen içerisin de yapılmadığı takdirde başa dönek zorunda kalmanız gerekecektir. Peki, temizlik için nasıl bir yol izleyerek daha çabuk ve pratik bir şekilde ev temizliği yaparız bakalım;

İnşaat sonrası temizlik (3).jpg

1) ilk olarak temizlik işlemine başlamadan önce dağınık olan evi toparlamalı ve her şeyi yerli yerine koymalısınız. Toparlama işlemini yaparken oyalanmamanız işleri daha hızlı ve pratik bitirmenize yardımcı olacaktır.

temizlik fiyatları ustamgeliyor.jpg

2) Toparlama işlemi bittikten sonra bir kovaya ılık su koyarak genel temizlik deterjanı veya kimyasal içermeyen temizlik malzemelerinden kullanarak evdeki tozu alınacak tüm ev aksesuarları, konsol, masa kısaca tüm ev mobilyalarının silinme işleminden sonra sıra süpürme işleminde.

temizlik firması ustamgeliyor.jpg

3) Tüm evin toparlanma ve toz alınma işleminden sonra sıra tüm evi en baştan süpürme işleminde, zeminde kilim, koltuk üstlerinde koltuk örtüsü gibi tüm ince örtü türlerini çırparak süpürülmesi zor olan örtüleri havalanmaları için balkon, cam veya terasa asarak evi süpürmeye başlayın. Süpürgeyi evin üst başından alt kısmına doğru bir düzen üzerine süpürmeye özen gösterin.

Temizlik İşleri (2).jpg

4) Evdeki toparlama, toz alma, süpürme işleminden sonra vileda kovasına ılık su koyarak parkeler için özel üretilen deterjanlardan koyarak tıpkı süpürürken yapmış olduğunuz gibi evin en üst köşesinden alt kısmına doğru silmeye başlayın ve silmiş olduğunuz kısımlara basmamaya özen gösterin. Bastığınız her yerde ayak iziniz çıkabilir.

temizlik firması.jpg

5) Süpürüp ardından da silmiş olduğunuz zeminin kurumasını bekleyin. Kuruyan zemine çırparak havalandırdığınız kilimi serin. Yapmış olduğunuz günlük ev temizliği, yukarıda anlatmış olduğumuz gibi bir düzende olursa daha hızlı ve pratik şekilde yapabilir kendinize ve ailenize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

https://www.ustamgeliyor.com/hizmetlerimiz/

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler