Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Burçlara göre dekorasyon önerileri: Oğlak burcu, Kova burcu, Balık burcu

Her burcun kendine özel karakteristik özellikleri vardır. İşte burcuna göre dekorasyon önerileri…

Yeni bir eve taşındınız yahut evinizin yenilenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz ancak tam olarak nerden başlamanız gerektiğine dair hiçbir fikriniz yoksa bekleyin. Size doğru bir yöntem olarak burcunuza uygun bir şekilde dekore etmenizi öneriyoruz. Böylece çok daha mutlu hissedeceğiniz bir mekân oluşturmuş olacaksınız. İşte burcunuza göre dekorasyon önerileri:

oğlak burcu-ustamgeliyor.jpg

  • Oğlak burcu (22 Aralık-19Ocak

Oğlak burcu insanı klasik bir yapıya sahiptir. Bu durum hayatlarının hemen hemen her yerinde geçerli olan bir durum olup ev dekorasyonuna da yansımaktadır. Aile büyüklerinden kalma eşyaları, deri dokulu mobilyalara, ağır objelere bayılırlar. Eski nostalji ruhuyla birlikte, yeşil tonlarında da kendilerini fazlasıyla iyi hissederler. Hâkî yeşil, kahverengi gibi doğayı ve doğallığı hissettiren tüm tonlar oğlak burçlarını cezbetmektedir. Dekorasyonda mutlaka bu tonlara ağırlık vermeli ve nostalji bir stil ile dekore etmelidirler.

kova burcu-özellikleri.jpg

  • Kova burcu (20 Ocak-18 Şubat)

Oldukça modern ve öngörülü bir yapıya sahip olan kova burçları evlerinde metal, cam ve grafik parçalarla dekore etmeye oldukça yatkındırlar. Çoğu tarafından soğuk, resmi ve iş yeri tarzı olarak görülen bu tarz kovaların kendilerini rahat hissettikleri dekorasyondur. Duvarlarını sıra dışı sanatsal tasarımlarla süsleyen ve bundan oldukça zevk alan kovalar için sanatın ayrı bir yeri olduğunu da söyleyebiliriz. Bundan dolayı oğlaklar mutlaka evlerinde sanatsal parçalara yer vermeli ve böylece huzurlu ve sevdikleri bir ortam oluşturmalıdırlar.

balık burcu-ustamgeliyor.jpg

  • Balık burcu (19 Mart-18 Şubat)

Duygusal ve hayal pers balıkla çoğu zaman dinginlikten zevk alırlar. Rahat bir şekilde meditasyon, yoga gibi dinlendirici aktiviteleri rahatça yapabileceği ortamlar tam olarak balık burçları içindir.

burçlar-ustamgliyor.jpg

Burçlara göre dekorasyon önerileri yapılacağı zaman balık burçlarına muhakkak evlerinde büyük bir şelale olması gerektiğini söylemeliyiz. Suyun verdiği dinginlik ve ferahlık tam olarak balık burçları içindir. Mobilya dokusunda ise ipek, saten gibi kumaşlar tam olarak onların rahatlayabileceği ve ruhlarına hitap edecek cinstendir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler