Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Burçlar için özel detoks tarifi koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak

Herhangi bir şekilde yapılacak olan detoks ile kişi vücudundaki toksini (zehri) atar ve daha sağlıklı bir yaşam sürer.

Detoks toksinlerin vücutta atılma yöntemine verilen isimdir. Herhangi bir şekilde yapılacak olan detoks ile kişi vücudundaki toksini (zehri) atar ve daha sağlıklı bir yaşam sürer. Detoks insanın sıklıkla yapmasında fayda olan bir işlemdir. Şimdi ise burcunuza göre en uygun detoks gıdaları nelermiş bakalım. Burçlar için detoks tarifi ;

Koç-burcu-ustamgeliyor.jpg


Koç burcu

Koçlar girişken, hareketli yapıları ile her konuda hemen harekete geçen burçlardır. Bir koç burcu olarak sıklıkla baş ağrısı, sinüzit gibi ağrılardan muzdarip olan koçlar, zencefil, muz kırmızı biber limon, portakal ve ekinezyayı birleştirerek bir karışım oluşturarak içmek koçlar için harika bir detoks olacaktır.

boğa-burcu-ustamgeliyor.jpg


Boğa burcu

Yeme delisi olan boğa burçları yedikçe mutlu olan burçlardan olduğu için yedikten sonra en çok şişkinlik çekenlerin de başında gelmektedir. Keşke yemeseydim kelimesi boğaların en sık kullandığı kelimelerden olduğu için boğa burçları için rahatlatıcı detoks tarifi vereceğiz. Nane yaprağı, zencefil, yeşil elma, salatalık ve rezene sıvı hale gelecek şekilde karıştırıp içmeniz hem rahatlatıcı hem de detoks etkisi sağlayacaktır.

ikizler-burcu-ustamgeliyor.jpg


İkizler burcu

Çeşitlilik sevmesi ile bilinen ve kararsızlıklar yüzünden zaman zaman bedeni ve ruhunu oldukça yoran ikizler burcu için dinlendirici bir toksin atıcı şart. Salatalık, pırasa ve limon karışımı ile sindirim sisteminizi rahatlatırken toksinlerden de kurtulmanızı sağlayacaktır.

yengeç-burcu-ustamgeliyor.jpg


Yengeç burcu

Yengeç burçları için detoks yapımı şarttır. Hem aşırı duygusal hem de yemeyi seven burçlardan biri olan yengeçler vereceğimiz karışımla rahatlayarak gevşerken, bir yandan da vücutlarındaki zehirli toksinlerden kurtulacaklar. Hindistan cevizi, mango, ananas bu üçlüyü içilecek bir sıvı haline getirerek tüketen yengeçler hem mutlu hissedecek hem de daha sağlıklı bir vücuda sahip olacaklardır.

aslan-burcu-ustamgeliyor.jpg


Aslan burcu

Yeni güç depoları bulmaya her zaman meraklı olan aslanlar, daha enerjik olmaya her zaman ihtiyaç duymuşlardır. Enerji detoksu için elma, portakal, havuç, zencefil karışımı ile aslanların önünde kimse duramaz.

başak-burcu.jpg


Başak burcu

Sade gösterişsiz bir o kadar da çekici olan başaklar enerji detoksu ve zihin detoksuna oldukça ihtiyaç duyarlar. Onlar için salatalık, kale, pırasa, maydanoz, ıspanak oldukça iyi gelecek bir karışımdır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler