Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Boya Ustası Mı Arıyorsun?

Boya badana ustası mı arıyorsun? Oldukça yaygın meslek dallarından biri olan, ancak yalnızca bu işte profesyonel kişilerin tam anlamı ile iyi bir iş çıkardığı bu meslekte işinizi iyi olan ustalara yaptırmak istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Ustamgeliyor.com sitesi olarak uzun zamandır verdiğimiz yüzlerce hizmet sektöründen yalnızca biri olan ‘’boya badana’’ alanında profesyonel şekilde hizmet veren ustalarla birlikte Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veriyoruz.

Profesyonel olarak hizmet veren deneyimli boya ustalarımız tarafından aldığınız hizmet sonucunda istediğiniz gibi bir sonuca ulaşabilmeniz oldukça kolay ve hızlı olacaktır. Müşteri memnuniyeti ve iş kalitesi ile paralel olarak çalışan hizmet sektöründe elde edilecek olan boya badana işi, istediğiniz gibi tarafınıza sunulacaktır.

Ustamgeliyor.com sitesinde hizmet veren deneyimli boya ustalarına nasıl ulaşabilirim?

Uzun soluklu yaptığınız arayış sonucunda istediğiniz deneyim ve kaliteye sahip bir boya badana ustası bulamadınız mı?
Deneyimi, profesyonelliği ve mesleğine olan sevgisi ile birlikte hizmet veren yüzlerce boya badana ustası ile Türkiye çapında boya badana hizmeti almak isteyen herkese en iyi şekilde hizmet vermekteyiz. Bu hizmetten nasıl yararlanacağınız konusunda ise oldukça basit üç hamlenin işleminizi yapma konusunda yeterli olacağını söyleye biliriz.

Boya badana ustaları ile iletişime geçmek için yapmanız gereken üç adım şu şekildedir;

  • İlk olarak ustamgeliyor.com sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra ise boya ustası talebinizi oluşturabilmeniz için sistemde yer alan yüzlerce sektörden yalnızca biri olan Boya Badana Ustası  sayfasına giriş yapmanız gerekecektir.
  • Giriş yaptıktan hemen sonra ise karşınıza çıkacak olan ‘’ücretsiz Teklif Al’’ yazılı butona tıklamanız gerekecektir. Tıkladığınız buton sayesinde karşınıza çıkacak olan ve aynı zamanda boya ustası talebinizi oluşturmanızı sağlayacak olan talep formu ile karşılaşırsınız.
  • Karşınıza çıkan talep formu sayesinde Türkiyenin hangi bölgesinden, kaç metrekarelik, kaç odalık kısacası hangi özellikleri içeren bir boya badana hizmeti almak istediğinizi talep formuna yazarak istediğiniz sektörde hizmet alabilmek için talebinizi oluşturmuş olursunuz.

Uygulayacağınız bu üç adım sayesinde pratik bir şekilde talebinizi oluşturmuş olur, istediğiniz gibi kaliteli boya badana ustaları ile iletişime geçmiş olursunuz.

Sisteme oluşturduğunuz talebiniz sayesinde istediğiniz gibi bir boya badana ustası tarafından talebinizin içeriğine yönelik fiyat teklifi alabilir, istediğiniz ustanın fiyat teklifini kabul ederek işinizi yaptırabilirsiniz.

Boya badana talebi için ücret ödemeli miyim?

Ustamgeliyor.com sitesi olarak yüzlerce hizmet sektörümüz bulunmaktadır. Bu hizmet sektörlerinden biri olan boya badana talebi için herhangi bir ücret ödeyip ödemiyor oluşunuzu birçok kez tarafımıza yöneltilen sorulardan biridir. Bu sorunun yanıtı olarak ise talep oluştururken yalnızca boya badana alanında değil hizmet verdiğimiz tüm sektörler için oluşturmak istediğiniz talep işlemi için herhangi bir ücret ödemenize gerek olmamaktadır.

Sistem tarafından oluşturulacak olan talep prosedürü sayesinde istediğiniz sektörde dilediğiniz gibi bir hizmetten kolay bir şekilde yararlanabilirsiniz. Sisteme giren boya talebiniz sayesinde sistemde yer alan boya badana ustaları tarafından talebinize fiyat teklifi alarak içlerinden bütçenize en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

Boya ustası seçerken nelere dikkat etmeliyim?

Ustamgeliyor.com sitesi olarak Türkiye çapında hizmet veren bir firmayız. Sitemizde bulunan yüzlerce hizmet sektöründen yalnızca biri olan boya badana alanında usta tercihi sırasında ne yapmanız gerektiği konusundaki işlem oldukça basittir. Bunun için yapılacak olan işlem, ustamgeliyor.com sitesi bünyesinde talebinize fiyat teklifi aldığınız her bir ustanın sistemde yer alan profilini incelemek olacaktır.

İncelemiş olduğunuz usta profillerinde dikkat edeceğiniz işlem için, profillerde incelemeniz gereken maddeler şu şekildedir;

  • Boya ustasının sahip olduğu mesleki yeterlilik belgesi,
  • Boya ustasının sahip olduğu mesleki deneyim süresi,
  • Boya ustasının sahip olduğu referanslar,
  • Boya ustasının sahip olduğu müşteri yorum ve puanları.

Bu dört madde dikkatli bir şekilde kontrol edilerek boya ustası tercih edildiği takdirde istediğiniz gibi kaliteli bir boya badana hizmeti almanız mümkün olacaktır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler